PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 1, 2 i 3 Octubre – Arriba un front potent!

Divendres i bona part de dissabte tindrem un temps estable, tot esperant un potent front fred que ens creuarà al llarg de diumenge, comportant una ploguda abundant entre la tarda de diumenge i primeres hores de dilluns, i sembla que al seu pas, ens deixarà una bona refrescada i una nevadeta ben maca a cotes mitjanes i altes del Pirineu, que podria fer nevar per sota dels 1.600m!

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Divendres 1 d’octubre: Jornada força plàcida en el conjunt del Pirineu, amb cel mig ennuvolat i núvols més abundants a la tarda en punts del Prepirineu i Pirineu oriental, on no es descarten alguns ruixats o tronades, especialment al Ripollès, Garrotxa i Osona cap al vespre. La resta difícilment plourà. Ambient agradable.

Dissabte 2 d’octubre: El més destacable de la jornada serà l’entrada del fort vent a partir del migdia del SW, senyal inequívoc que ens arribarà el front l’endemà. Matí tranquil, amb domini del sol i a partir del migdia i la tarda, arribaran núvols i no es descarta que tinguem algun ruixat de tarda, tot i que la probabilitat és força baixa. Temperatura estable, tot i que a cotes altes amb el fort vent, l’ambient serà fredot.

Diumenge 3 d’octubre: L’arribada del front comportarà un important canvi de temps. Matí amb cel força cobert i amb boires a les muntanyes. Al llarg del matí, aniran arribant pluges febles des del sud, que podran afectar zones del Prepirineu i vessant sud pirinenc i a la tarda l’arribada del front, comportarà pluges generalitzades i moderades que es mantindran fins a acabar la jornada. La nevada podrà deixar fins a 15cm per sobre dels 2.200m. El vent serà molt destacable del SW, atenció!

Tendència per als pròxims dies: Dilluns arriba la part freda del front, fent que la cota de neu al llarg de la matinada es pugui situar entorn dels 1.500m! Ambient fredot i grans clarianes dilluns a partir del migdia, esperant la cua d’un altre front en acabar dimarts. Ho seguirem!

No us perdeu la previsió de la cursa amiga de MeteoPirineus ULTRA PIRINEU per aquest cap de setmana aquí

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »