PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 4 i 5 Octubre – Calma tardorenca

El front actiu ens afectarà fins a mig matí de dilluns, deixant una bona regada i cims blancs! Un cop ens creui, torna la calma però amb un ambient molt més tardorenc, amb les primeres glaçades nocturnes puntuals a les valls i amb temps força estable bona part de la setmana.

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dilluns 4 d’octubre: Durant la matinada la ploguda serà abundant a tot el Pirineu i Prepirineu, amb neu que baixarà fins als 1.800m. Al llarg del matí les precipitacions aniran marxant de ponent a llevant i s’obriran clarianes, deixant un migdia i tarda ja sense precipitacions i amb domini del sol, tret del vessant nord del Pirineu on continuarà cobert. Vent de mestral fort, amb tramuntana forta a l’Empordà. Ambient de plena tardor, fred.

Dimarts 5 d’octubre: Després d’una matinada ben freda, el dia començarà estable i amb domini del sol, tot i que els núvols aniran a més i a la tarda deixaran el cel mig ennuvolat, donat que la cua d’un front arribarà a casa nostra. No es descarten ruixats de tarda, de poca durada i intensitat. Ambient fresc i menys vent.

Tendència per als pròxims dies: Sembla que continuarà la temperatura tardorenca el que resta de setmana i amb temps dominat pel sol. Ho seguirem!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »