PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 6 i 7 Octubre – Arriba un anticicló tossut!

Arriba un llarg període de temps completament estable! L’anticicló s’assentarà com a mínim una setmana sobre el Pirineu, comportant un temps completament estable! Sol, vent encalmat i temperatura de tardor, amb matinades ben fredes i migdies amb ambient agradable!

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dimecres 6 d’octubre: Restes de núvols al matí, que a mesura que avanci la jornada aniran desapareixent, deixant el cel dominat pel Sol. Fred a primera hora, amb glaçades en molts indrets i més caloreta al migdia. 

Dijous 7 d’octubre: Després d’una matinada ben freda, el dia serà més càlid i completament estable i amb domini del Sol.

Tendència per als pròxims dies: Sembla que continuarà la temperatura tardorenca el que resta de setmana i amb temps dominat pel sol. Ho seguirem!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »