PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 8, 9 i 10 d’Octubre – Sol i ambient agradable

Tenim unes quantes jornades de temps completament estable! Jornades força plàcides, tret de la presencia entre dissabte i diumenge de núvols abundants en punts del Pirineu i Prepirineu oriental. A la resta, més domini del sol. 

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Divendres 8 d’octubre: Sol com a protagonista. Fred a primera hora, amb glaçades en alguns indrets i més caloreta al migdia.

Dissabte 9 d’octubre: Continuarà la jornada tranquil·la, tot i que tindrem força més núvols, especialment en zones del Prepirineu i Pirineu oriental. No s’esperen precipitacions. Més fresca al migdia.

Diumenge 10 d’octubre: Durant la matinada és possible que plogui en alguns indrets, especialment al Prepirineu i Pirineu més oriental, tot i que seran més aviat plugims. La resta de la jornada dominada amb força núvols com més a llevant i en canvi amb grans clarianes al Pirineu occidental i vessant nord. Poca probabilitat de precipitacions o en tot cas, alguns ruixats de poca importància.

Tendència per als pròxims dies: Sembla que continuarà el Sol i la temperatura tardorenca tota la propera setmana. 

ESTAREM UNS DIES DESCONNECTATS (fins al 24 d’octubre), PER PREPARAR AMB TOTA LA FORÇA LA NOVA TEMPORADA D’HIVERN, QUE ES PRESENTA MOOOOOOOOOOOOOOLT MOGUDA

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »