PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 25 i 26 d’Octubre – Continua la sequera

Ja tornem a ser aquí amb les piles ben carregades!
I pel que fa a la previsió, encara tindrem unes quantes jornades més de temps estable, sequera i contrast tèrmic entre la nit i el dia, però prestant atenció als possibles canvis de temps que podrien arribar pel pont de tots Sants..

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dilluns 25 d’octubre: Sol com a protagonista. Fred a primera hora, amb glaçades o temperatura pròxima als 0ºC a la majoria de zones i més caloreta al migdia. Vent en calma.

Dimarts 26 d’octubre: Continuarà la jornada tranquil·la, tot i que tindrem alguns núvols decoratius. No s’esperen precipitacions. Temperatura estable, freda de matinada i primera hora del matí, i molt agradable al migdia.

Tendència per als pròxims dies: El Sol seria el protagonista fins divendres. A partir de dissabte l’arribada d’una borrasca ens podrà portar un canvi de temps destacable, amb precipitacions que podrien afectar les nostres resseques muntanyes durant el pont de Tot Sants. De moment però, és una previsió molt agafada amb pinces i haurem de veure si finalment arriba aquesta borrasca a casa nostra i si ho fa, de quina manera ens afectaria.. Ho seguirem en la previsió de dimarts!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »