PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 27 i 28 d’Octubre – Es confirmen els canvis pel pont!

Es confirmen els canvis i arribaran pel pont de tots Sants! Fins llavors temps força tranquil, amb més núvols dijous, tot esperant una primera tongada de pluja que afectaria especialment el pirineu occidental tot dissabte i una segona regada probablement entre diumenge el tard i el dia de tots Sants.. Més enllà s’entreveu la primera fredorada i nevades de la tardor.. 

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dimecres 27 d’octubre: Sol com a protagonista. Fred a primera hora, amb glaçades o temperatura pròxima als 0ºC a la majoria de zones i més caloreta al migdia. Vent en calma.

Dijous 28 d’octubre: Ens podria arribar de resquitllada una situació d’inestabilitat que afectarà la costa catalana, deixant cel més cobert i tot i que no esperem precipitacions, tampoc descartem algun ruixat al Pirineu més oriental. Baixa la temperatura màxima. El vent del sud anirà guanyant força amb el pas de les hores. 

Tendència per als pròxims dies: Divendres mig mig i fort vent del sud, esperant un dissabte marcat per la pluja i el vent a bona part del Pirineu, especialment el sector occidental. Diumenge amb possible treva, tot i que entre diumenge a la tarda i dilluns, podria tornar a ploure. I encara amb molta incertesa, però les peces atmosfèriques comencen a encaixar per donar una entrada freda a mitjans de la propera setmana i sembla que podria venir acompanyada de nevades a cotes baixes.. Ho seguirem.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »