PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 1 i 2 Novembre, arriba ambient fred!

Durant les properes hores ens escombra un nou front, que ens durà una jornada de tots Sants força tapadota i amb un inici de refrescada, que s’anirà fent més contundent a mitjans de setmana, quan l’ambient es tornarà ben fred! Pendents de la possibilitat que el proper cap de setmana arribin nevades.

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dilluns 1 de novembre: El pas d’un front poc actiu sobre el Pirineu, ens durà una jornada amb pluges febles intermitents al llarg del matí a gran part del Pirineu i Prepirineu, que aniran a menys durant la tarda, quan aniran obrint-se clarianes. Iniciarem un descens tèrmic, que tornarà a fer nevar per sobre dels 2.700m i el vent bufarà de mestral moderat.

Dimarts 2 de novembre: Jornada de Sol i temps completament tranquil. No s’esperen precipitacions. Vent moderat.

Tendència per als pròxims dies: Dimecres arriba un front actiu, que ens durà ruixats i especialment un brusc descens de la temperatura, fent baixar la cota de neu a la tarda per sota dels 1.200m i fort vent del nord. De cara a divendres i el cap de setmana, es podria configurar una borrasca en front de la costa catalana, que ens portaria una gregalada freda sobre el Pirineu i la possibilitat de nevades a cotes baixes! Ho anirem seguint.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »