PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 3 i 4 de novembre, fred i nevadeta per demà!

Entre aquesta nit i demà, ens creuarà un front que obrirà les portes a una entrada d’aire ben fred, que ens durà la primera nevada generalitzada al Pirineu! En general registres de neu entre els 2 i 12cm de neu, però el més destacable serà la cota, que demà podrà baixar fins als 1.200m, en una jornada que ens recordarà que l’hivern el tenim a la cantonada. Més enllà, pendent de l’evolució de la borrasca del cap de setmana, que ens podria donar sorpreses..

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dimecres 3 de novembre: Al llarg de la matinada ens creuarà el gruix del front, que ens durà ruixats a gran part del Pirineu i Prepirineu. A partir del matí el temps serà canviant, amb obertura de clarianes, tot i que les nuvolades sovintejaran i especialment durant la tarda tindrem estones de ruixats, que afectaran qualsevol indret. La cota de neu al matí se situarà entorn dels 1.600m i a la tarda baixarà fins als 1.200m. L’ambient serà fred d’hivern, amb temperatura sota zero tota la jornada a alta muntanya i amb vent destacable de mestral.

Dijous 4 de novembre: Començarem la jornada amb ambient fred i amb restes de núvols, tot i que les clarianes s’aniran imposant. Al vessant nord del Pirineu (Aran), continuarà l’ambient fris i amb precipitacions febles. A la tarda, creixeran nuvolades destacables, que donaran ruixats de neu i calabruix, especialment al Ripollès, Cerdanya, Garrotxa, Osona i Berguedà, tot i que no es descarten en altres zones, especialment del Prepirineu (Solsonès, Alt Urgell o Jussà). Ambient fred i cota de neu cap als 1.100m.

Tendència per als pròxims dies: Tot sembla indicar que divendres i dissabte tindrem una situació de treva, amb cel variable, fred i sense precipitacions, tot esperant que la borrasca que es formi al Mediterrani, ens pugui afectar a partir de diumenge i dilluns, extrem però que haurem de confirmar en la previsió de dijous! D’arribar, la nevada podria ser destacable al Pirineu oriental!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »