PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 5, 6 i 7 de novembre, Finalment la borrasca ens farà la cobra

El fred ens continuarà acompanyant uns quants dies més i fins i tot demà, amb nevades al vessant nord del Pirineu. Els mapes del temps finalment fan endinsar la borrasca que es formarà al Mediterrani mar endins, deixant de banda el Pirineu i comportant un cap de setmana més tranquil del que comentàvem en previsions anteriors.. En tot cas, situació de llevant que haurem de seguir els propers dies, no podem descartar que finalment ens acabi afectant!

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Divendres 5 de novembre: Dualitat de temps. Vessant nord del Pirineu amb ruixats de neu especialment a primera i darrera hora de la jornada, amb una cota de neu entorn dels 1.000m. A la resta, domini de les grans clarianes i sense precipitacions. Vent fort del nord i ambient fred d’hivern.

Dissabte 6 de novembre: Continua el vent fort del nord i la nevada del vessant nord anirà a menys, deixant un cel amb més clarianes. Al vessant sud del Pirineu i al Prepirineu tindrem moltes més estones de Sol. La temperatura es recupera una mica al migdia, tot i que serà de ple hivern a muntanya.

Diumenge 7 de novembre: Possiblement els núvols aniran a més, especialment al Pirineu oriental, però amb els mapes actuals no s’esperen precipitacions fins al vespre, quan podrà nevar novament de forma feble, al vessant nord del Pirineu. Vent de gregal destacable i fred intens a alta muntanya.

Tendència per als pròxims dies: Podria ser que dilluns arribin algunes precipitacions al Pirineu més oriental, extrem gens definit encara i probablement la setmana vinent vingui marcada al Pirineu per l’anticicló.. Ho anirem seguint.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »