PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 8 i 9 de novembre, vent i més estabilitat

Inici de setmana força estable, retirant-se les nevades febles de demà al matí al vessant nord del Pirineu. A partir de demà a la tarda, s’imposarà el Sol arreu. Vent fort del nord i pendents de la possibilitat de ruixats dimecres. Més enllà, pendents de l’evolució de possibles entrades fredes.

Ho comentem tot!

Dilluns 8 de novembre: Fins a mig matí encara tindrem alguns plugims o nevades febles al vessant nord del Pirineu, amb una cota de neu que voltarà els 1.400m. A la resta domini del Sol. El més destacable de la jornada, el fort vent del nord. Alguna vall del Pirineu tindrà fogony (vent reescalfat).  

Dimarts 8 de novembre: Continua el vent fort del nord i tindrem una jornada de Sol a tota la serralada. 

Tendència per als pròxims dies: Dimecres la borrasca del Mediterrani fregarà la costa catalana i possiblement podran arribar alguns ruixats fins al Pirineu i Prepirineu més pròxim a les comarques gironines. Més enllà temps estable i pujada de temperatura, esperant possibles entrades fredes ja inicis de la propera setmana. Ho anirem seguint.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »