PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 10 i 11 de novembre, finalment ens visitarà la borrasca

Després d’una llarga excursió pel Mediterrani, la borrasca ha decidit fer mitja volta i venir a fer-nos una visita, comportant el que resta de setmana un temps molt més insegur i amb precipitacions, que seran més abundants com més a tocar del mar ens trobem. La nevada a cotes altes del Ripollès, Capcir i Vallespir, serà destacable!

Ho comentem en detall:

Dimecres 10 de novembre: Els núvols seran abundants a tota la serralada, tot i que tindrem més estones de clarianes com més a tocar de l’Aragó. Podrà ploure al llarg de tota la jornada a l’Empordà, Garrotxa, Ripollès, Vallespir i Capcir, i de forma més intermitent arribarà, especialment a la tarda, a la resta del Pirineu. La cota de neu estarà situada cap als 1.800m i el vent de gregal serà destacable.

Dijous 11 de novembre: La inestabilitat continuarà present, amb ruixats a les comarques del Pirineu oriental i menys precipitacions i més clarianes al Pirineu occidental. Sembla que en aquesta jornada, no hauria de ploure tant com dimecres o divendres. Puja la cota de neu a 2.200m. Continua el vent de gregal.

Tendència per als pròxims dies: Molt possiblement ens creua la part més activa de la borrasca al llarg de divendres, quan les precipitacions podrien ser més intenses i arribar a totes les comarques pirinenques. Cap de setmana mig mig, molt pendents de la possibilitat que ens arribi una bossa freda, que ens podria portar una nevada més que destacable a tot el Pirineu. En tot cas, situació d’aquelles de difícil predicció, per la posició finalment de la borrasca. Ho anirem seguint.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »