PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 12, 13 i 14 de novembre, cap de setmana força tranquil

La borrasca mediterrània vol continuar prop nostre els pròxims dies, tot i que el cap de setmana tindrem una treva força destacable pel que fa a precipitacions! Precipitacions divendres al Pirineu oriental i diumenge al vessant nord Pirinenc, tot esperant una entrada d’aire fred i noves nevades dilluns.

Ho comentem en detall:

Divendres 12 de novembre: Continua el temps inestable al Pirineu més oriental, on s’esperen precipitacions de forma intermitent, que seran poc importants en general. A gran part del Pirineu continuaran al marge d’aquestes precipitacions, amb una jornada amb cel variable i sense precipitacions. Cota de neu 2.100m. Temperatura estable i vent moderat de gregal.

Dissabte 13 de novembre: Jornada més estable, amb cel variable però sense precipitacions. Temperatura agradable al migdia.

Diumenge 14 de novembre: Entrada del vent del nord, que portarà a partir del migdia, nevades febles al vessant nord el Pirineu, amb una cota de neu que anirà baixant al llarg de la jornada fins als 1.300m. A la resta del Pirineu domini de les grans clarianes. Vent del nord reforçant-se i baixada de temperatura notable a la tarda.

Tendència per als pròxims dies: Dilluns tindrem nevades a cotes baixes, afectant el vessant nord del Pirineu i el Pirineu oriental. Més enllà, el temps es presentarà molt més estable, tot i que força fred. Ho anirem seguint.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »