PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 15 i 16 de novembre, situació de nord!

El vent del nord ens portarà una entrada d’aire fred, que ens deixarà una setmana amb temperatura força hivernal. Pel que fa al cel, inici de setmana amb nevades al vessant nord del Pirineu i Sol a la resta. El Sol però, arribarà a la resta del Pirineu a mitjans de setmana i el temps serà molt tranquil una bona pila de dies seguits.

Ho comentem en detall:

Dilluns 15 de novembre: Nevada moderada durant la matinada al vessant nord del Pirineu, que podrà arribar de forma feble a altres indrets del Pirineu Axial. Al Prepirineu no arribaran les precipitacions. Al llarg de la jornada la nevada es mantindrà feble al vessant nord del Pirineu i en canvi, el sol serà protagonista al vessant sud del Pirineu i Prepirineu. Cota de neu entorns dels 1.200m. Ambient més fred i vent del nord fort.

Dimarts 16 de novembre: Al vessant nord del Pirineu tindrem restes de núvols, tot i que de precipitacions ja no s’esperen. A la resta el Sol serà protagonista. Vent més encalmat i fred viu.

Tendència per als pròxims dies: Fins diumenge com a mínim, temps tranquil, amb domini del Sol, tramuntana, poca humitat i ambient fred. Més enllà, possibilitat d’arribada de noves entrades de nord. Ho seguirem amb detall.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »