PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 17 i 18 de novembre, arriben dies tranquils

Propers dies marcats pel temps estable i per ´les inversions tèrmiques! Puja la temperatura a alta muntanya, però les mínimes a les valls, baixaran en picat, amb glaçades destacables. I molt atents a la possibilitat d’una forta inestabilització a partir de la setmana vinent, amb entrades fredes i arribada de possibles nevades abundants! Comença a fer molt bona pinta!

Ho comentem en detall:

Dimecres 17 de novembre: Última jornada amb núvols al vessant nord del Pirineu i fins i tot, amb 4 gotes o volves al vespre. A la resta del Pirineu el Sol serà protagonista. Vent del nord moderat a la tarda. La temperatura es mantindrà freda, especialment a les valls on les mínimes seran més baixes que dies enrere. 

Dijous 18 de novembre: El Sol ja s’imposarà a tot el Pirineu i Prepirineu, amb una jornada radiant. Fred fort a la nit, matinada i primeres hores del matí a les valls i més caloreta en general arreu. El vent encalmant.

Tendència per als pròxims dies: Fins diumenge costarà de veure un núvol al cel pirinenc, a partir de llavors, una borrasca freda podria ubicar-se cap al centre la península Ibèrica, provocant precipitacions abundants i de neu a gran part del Pirineu i Prepirineu. Més enllà, tot apunta a la primera entrada d’origen àrtic important de la temporada! Pinta força bé, ho anirem seguint!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »