PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 19, 20 i 21 de novembre, Sol a l’espera de canvis importants!

Ui ai ei! Divendres i dissabte de Sol, però a partir de dilluns molt atents a l’evolució méteo! Primer arribada d’una borrasca potent que podria deixar pluges i nevades generalitzades (cotes força baixes), després possible llevantada i finalment una potent entrada de nord! Si els mapes no canvien, estem davant de la primera gran nevada de la temporada de neu! Creuem els dits!

Ho comentem en detall:

Divendres 19 de novembre: Jornada on a tot el Pirineu tindrem el Sol com a únic protagonista. Vent encalmar i la temperatura es mantindrà freda, especialment a les hores nocturnes i a les valls on les mínimes seran ben fredes.

Dissabte 20 de novembre: Continua el temps tranquil i amb un matí sense núvols. A la tarda comencen a augmentar la nuvolositat tot i que no esperem precipitacions. Vent poc destacable i temperatura estable, fresca.

Diumenge 21 de novembre: Els núvols ja seran més presents al llarg de tota la jornada i fins i tot no podem descartar alguna gota, especialment durant la tarda i vespre, en punts del vessant sud del Pirineu. En general però, una jornada per gaudir de les activitats a l’aire lliure. Poc vent i més fresca al migdia per la manca de Sol.

Tendència per als pròxims dies: Expectants als mapes per la setmana vinent! Tot sembla indicar que estem davant d’un bon temporal de pluja i neu a cotes força baixa, en tot cas, esperant a la posició final de la borrasca. Ara per ara sembla que recorreria la península Ibèrica de ponent a llevant, és a dir, primer afectaria tot el vessant sud del Pirineu, després podria entrar llevant i finalment, girant a una potent i molt freda situació de nord, conclusió, es veurà nevar i amb ganes, a tot el Pirineu i Prepirineu si es compleixen aquests mapes! Esperem que en la nostra previsió de diumenge, puguem anunciar la primera nevada potent de la temporada! Pinta força bé, ho anirem seguint!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Un any més, no et perdis el CALENDARI DEL TEMPS PIRINENC 2022! Ja disponible a la teva llibreria. Tota la informació, AQUÍ.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! Comparteix amb nosaltres la informació i fotografies del Pirineu i Prepirineu, ajuda’ns a arribar a tots els nostres racons i compartir-ho amb tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »