PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 29 i 30 de novembre, més nevades a la vista

Després de la nevada de diumenge a la tarda i nit, dilluns començarà amb un temps molt més tranquil i amb una pujada de temperatura, que es mantindrà al llarg de dimarts, però no baixem la guàrdia, desembre començarà molt mogut i amb l’arribada de noves borrasques que apunten directament cap al Pirineu i amb nevades que continuaran afectant-nos els propers dies! 

Hi ha molta teca per explicar, ho detallem en detall:

Dilluns 29 de novembre: La nevada abundant que haurà arribat a tot el Pirineu i a estones al Prepirineu, al llarg de la matinada anirà a menys i ja amb les primeres llums dels dies anirà remetent, per donar pas a les grans clarianes a gran part del Prepirineu i vessant sud del Pirineu i per restes de núvols i algunes febles nevades encara, al vessant nord pirinenc. La cota de neu anirà pujant fins als 1.000m. Temperatura que pujarà força, tot i això, continuarà l’ambient ben fred, tot i que no tan gèlid com diumenge. Atenció encara amb el fort vent del nord i el torb a alta muntanya. 

Dimarts 30 de novembre: Jornada molt estable, amb domini del Sol i amb temperatura normal per l’època de l’any, amb fred però amb un ambient més suau al migdia. El vent anirà calmant.

Tendència per als pròxims dies: Fins dimecres al migdia temps molt estable i amb domini del Sol. A partir de llavors entren noves nevades pel vessant nord del Pirineu i dijous ens escombra un front, que obre les portes a una nova baixa de temperatura i reactivació de la nevada, poca cosa al vessant sud i moderada al vessant nord i tot sembla indicar que la nevada el proper cap de setmana podrà ser abundant i general.. Fa pinta que hem començat amb molt bon peu la temporada de neu i té corda per dies les nevades! Ho anirem seguint!

Com serà l’hivern 2021-2022 al Pirineu?? No et perdis la nostra previsió en AQUEST ARTICLE!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Un any més, no et perdis el CALENDARI DEL TEMPS PIRINENC 2022! Ja disponible a la teva llibreria. Tota la informació, AQUÍ.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! Comparteix amb nosaltres la informació i fotografies del Pirineu i Prepirineu, ajuda’ns a arribar a tots els nostres racons i compartir-ho amb tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »