NÒRDIC

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió esquí nòrdic – Un pont farcit de neu!

Quin inici de temporada més espectacular! Els gruixos de neu de totes les estacions de nòrdic són important i l’estat de les pistes, impecables com feia anys que no teníem per aquestes dates. Anem a per la primera previsió de la temporada que patrocina enguany els amics de JORMASKI i amb el suport de TOT NÒRDIC, així com totes les seves estacions. 

El pont es presenta mogut meteorològicament parlant. Els millors dies per gaudir de la neu i amb millors condicions meteorològiques serà dissabte i dimarts, quan podrem gaudir de la forta nevada que haurà afectat a totes les estacions diumenge i part de dilluns. Fred d’hivern!

Aransa tindrà un dissabte força estable i amb fred moderat, diumenge amb nevada intensa i fort vent, dilluns fins a primera hora amb nevada, però ràpidament amb millora del temps que es mantindrà dimarts. Dimecres torna la neu.

No us perdeu, ARANSA DESPRÉS D’UNA GRAN NEVADA

Com bé sabem Lles està a tocar d’Aransa i les condicions meteorològiques són gairebé les mateixes! Així doncs dissabte i dimarts de temps força agradable per esquiar i gaudir de les nevades, i un diumenge amb forta nevada.

Si els mapes es compleixen, Sant Joan serà una de les estacions que més neu veurà amb la nevada de diumenge! Així doncs, dissabte d’espera amb temps agradable, esperant la nevada de diumenge i fins dilluns al migdia i un dimarts i part de dimecres per gaudir del tou de neu.

Així és SANT JOAN DE L’ERM, ben nevat!

Tot i que Tuixent la Vansa serà qui pot rebre menys neu en les situacions dels propers dies, la neu ja és molt abundant fruit de la llevantada de fa uns dies i a més a més, tornarà a nevar feblement els pròxims dies i fins i tot diumenge la nevada podria arribar a ser moderada (fins a 15cm) en aquesta zona. Dissabte i dimarts, dies més estables.

Naturland també veurà nevar amb moltes ganes el proper diumenge, acumulant gruixos destacables de neu nova. Així doncs un cop encalmi dimarts, serà la millor jornada per gaudir de la neu.

No us perdeu el REPORTATGE SEGÜENT DE NATURLÀNDIA

Sense cap mena de dubte la nevada dels propers dies a Tavascan serà molt i molt important! Als importants gruixos dels darrers dies, li haurem de sumar com a mínim més de 50cm de neu nova, així doncs, dissabte i diumenge podrem gaudir d’un espectacular tou de neu en aquesta estació.

Nevada abundant en aquesta estació especialment diumenge, quan podran voltar els 30-40cm de neu nova! Dissabte, dimarts i part de dimecres, amb temps més agradable per gaudir de tanta neu.

Butlletí de neu TOT NÒRDIC

Tradueix »