ALPÍ

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió esquí alpí – Tou de neu pel pont de desembre!

Després de les importants nevades que ha afectat el Pirineu els darrers dies, les condicions de neu a les estacions són de les millors en un inici de temporada des darrers anys. Això sí, precaució dissabte amb les ventades! Diumenge més estabilitat.

Foto de la setmana:

Dissabte encarà nevarà fins a migdia a l’estació i el més destacable serà el fort vent del nord i el torb. Diumenge situació molt més tranquil·la, amb sol i vent molt més encalmat.

Consulta el comunicat de neu de Vallter 2000

A la vall de Núria, com a tot el Pirineu, patirà les ventades de dissabte i amb estones de nevada fins al migdia. A la tarda el temps serà més estable però ventós, però haurem d’esperar fins diumenge per gaudir d’una jornada agradable i amb molta neu.

Consulta el comunicat de neu de Vall de Núria

Probablement a la Molina ja no nevarà dissabte i tindrem domini del Sol, això sí, ventades molt destacables tota la jornada. Diumenge acaba el vent, i tindrem una jornada molt agradable.

Consulta el comunicat de neu de la Molina

Després de la nevada molt i molt important, dissabte continuarà nevant fins al migdia i amb vent fort del nord i diumenge després de molts dies de neu, lluirà el sol i el vent aturarà. 

Consulta el comunicat de neu d’Espot

Si hem de triar un dia per gaudir de Port Ainé serà diumenge, amb un temps més tranquil i dominat pel Sol, després d’un dissabte de vent enfurismat i molt fred.

Consulta el comunicat de neu de Port Ainé

Butlletí estacions Alpí de FGC

Previsió esquí alpí – Tou de neu i vent dissabte

Tradueix »