NÒRDIC

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió esquí nòrdic – Un pont farcit de neu!

Les nevades de les darreres jornades i la neu que encara ha de caure, augmenten els gruixos ja importants de neu a les estacions nòrdiques catalanes. Un cap de setmana marcat dissabte pel vent i la neu i diumenge, per l’estabilitat. Espai apadrinat pels amics de JORMASKI i amb el suport de TOT NÒRDIC, així com totes les seves estacions.

Dissabte encarà nevarà fins a migdia a l’estació i el més destacable serà el fort vent del nord i el torb. Diumenge situació molt més tranquil·la, amb sol i vent molt més encalmat.

Aransa com a tot el Pirineu, patirà les ventades de dissabte i amb estones de nevada fins al migdia. A la tarda el temps serà més estable però ventós, però haurem d’esperar fins diumenge per gaudir d’una jornada agradable i amb molta neu.

No us perdeu, ARANSA DESPRÉS D’UNA GRAN NEVADA

El temps de dissabte vindrà marcat per les ventades de nord i el torb. Diumenge amb l’arribada del temps anticiclònic, la situació millorarà molt i podrem fer unes bones esquiades.

Si hem de triar un dia per gaudir de Sant Joan serà diumenge, amb un temps més tranquil i dominat pel Sol, després d’un dissabte de vent enfurismat i molt fred.

Així és SANT JOAN DE L’ERM, ben nevat!

Probablement a Tuixent ja no nevarà dissabte i tindrem domini del Sol, això sí, ventades molt destacables tota la jornada. Diumenge acaba el vent, i tindrem una jornada molt agradable.

Naturland tindrà forts vents i fred intens tot dissabte i haurem d’esperar a diumenge per trobar unes condicions més òptimes per fer nòrdic.

No us perdeu el REPORTATGE SEGÜENT DE NATURLÀNDIA

Després de la nevada molt i molt important, dissabte continuarà nevant i amb vent fort del nord i diumenge després de molts dies de neu, lluirà el sol i el vent aturarà. 

Dissabte amb ventades i torb i diumenge amb temps molt més agradable!

Butlletí de neu TOT NÒRDIC

Tradueix »