PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 13 i 14 de desembre, anticicló i caloreta al migdia

Ens agrada la festa méteo, però després de tantes setmanes de pulsacions al límit, toca descansar una mica.. Anticicló tota la setmana, amb jornades fins dijous que seran fredes de nit, però ben càlides al migdia. Poc vent i situació completament estable una bona pila de dia, tal com és habitual durant aquesta època de l’any.

Ho detallem:

Dilluns 13 de desembre: Sol a tot el Pirineu i Prepirineu. Matí fred, amb inversió tèrmica amb més fred a fondalades i valls i més caloreta a cotes mitjanes i altes fora dels clots. Al migdia l’ambient serà càlid per ser desembre. Poc vent.

Dimarts 14 de desembre: Temps idèntic a dilluns. Sol, fred nocturn a zones baixes i caloreta al migdia. Vent encalmat.

Tendència per als pròxims dies: Poca feina aquesta setmana amb les previsions.. Sol i res més a destacar!

Albert de Gràcia

Un any més, no et perdis el CALENDARI DEL TEMPS PIRINENC 2022! Ja disponible a la teva llibreria. Tota la informació, AQUÍ.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! Comparteix amb nosaltres la informació i fotografies del Pirineu i Prepirineu, ajuda’ns a arribar a tots els nostres racons i compartir-ho amb tots els amants del Pirineu

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »