PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 15 i 16 de desembre, anticicló i refrescada a la vista

Continua amb nosaltres l’anticicló unes quantes jornades més, tot i que la temperatura a partir de dijous, anirà clarament a la baixa i la temperatura tornarà a ser hivernal.. Domini del Sol probablement fins la setmana vinent, però estem molt atents als canvis que s’entreveuen cap a Nadal, la posició de l’anticicló cap a Escandinàvia, ens podria donar alegries per acabar 2021..

Ho detallem:

Us deixem el vol que hem fet pel Pirineu, Pallars i Ribagorça a vista d’ocell!

 

Dimecres 15 de desembre: Sol a tot el Pirineu i Prepirineu. Matí fred, amb inversió tèrmica amb més fred a fondalades i valls i més caloreta a cotes mitjanes i altes fora dels clots. Al migdia l’ambient serà càlid per ser desembre. Poc vent.

Dijous 16 de desembre: Temps completament anticiclònic, tot i que la bombolla més càlida que ens ha acompanyat en alçada des de dilluns, anirà marxant i la temperatura anirà a la baixa, tant a l’alta muntanya com a les cotes baixes, especialment, a les nits.. Vent encalmat.

Tendència per als pròxims dies:A poc a poc la temperatura anirà baixant i el cap de setmana ja tindrem temperatures més hivernals, tot i que amb la presència del Sol, l’ambient serà molt agradable al migdia. Tot sembla que es mantindrà força estable fins a finals de la setmana vinent, quan l’anticicló estarà prou al nord per a deixar que s’escolin les borrasques pel sud i ens afectin a casa nostra probablement pels vols de Nadal.. Alguns mapes fins i tot, continuen insistint que l’anticicló situat sobre Escandinàvia, ens podrà fer arribar a final d’any, vents gèlids siberians.. Queda molt, ho anirem seguint!

Albert de Gràcia

Un any més, no et perdis el CALENDARI DEL TEMPS PIRINENC 2022! Ja disponible a la teva llibreria. Tota la informació, AQUÍ.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! Comparteix amb nosaltres la informació i fotografies del Pirineu i Prepirineu, ajuda’ns a arribar a tots els nostres racons i compartir-ho amb tots els amants del Pirineu

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »