PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 17, 18 i 19 de desembre, anticicló però amb arribada de canvis!

Ja es veuen canvis! De moment tenim 5 dies més de Sol i anticicló, però dimecres vinent arribarà una borrasca que obrirà la porta a un nou període d’inestabilitat. Així doncs, sembla que tindrem un Nadal i final d’any, que podria ser ben mogut!

Ho detallem:

Us deixem el vol que hem fet pel Pirineu, Pallars i Ribagorça a vista d’ocell!

 

Divendres 17, dissabte 18 i diumenge 19 de desembre: No cal diferenciar els dies, perquè tindrem un temps completament estable. Domini del sol a tot el Pirineu i Prepirineu, boires als peus de les muntanyes prepirinenques que toquen la Catalunya central o el Pla de Lleida i inversió tèrmica. Ambient nocturn més fred a valls i fondalades i migdies amb ambient agradable, fins i tot a cotes mitjanes farà caloreta. Vent en calma.

Tendència per als pròxims dies: Mapes que encara discrepen un mica però que si ens indiquen canvi de temps a partir de mitjans de la setmana vinent. L’anticicló anirà pujant cap al nord, quedant-se lluny de casa nostra i provocant que les borrasques circulin pel sud i ens puguin afectar. La primera borrasca de dimecres o dijous està força clara que ens afectarà (esperem que l’anticicló no l’empenyi massa al sud i ens faci la cobra) i després sembla que enllaçarem amb el pas de noves borrasques actives sobre el Pirineu.. Queda força, ho anirem seguint!

Albert de Gràcia

Un any més, no et perdis el CALENDARI DEL TEMPS PIRINENC 2022! Ja disponible a la teva llibreria. Tota la informació, AQUÍ.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! Comparteix amb nosaltres la informació i fotografies del Pirineu i Prepirineu, ajuda’ns a arribar a tots els nostres racons i compartir-ho amb tots els amants del Pirineu

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »