PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 20 i 21 de desembre, marxa l’anticicló

Dues jornades més d’anticicló i a poc a poc, els fronts atlàntics aniran visitant el Pirineu. Primer molt desgastats, però el tió sembla que ens durà un front més actiu, amb nevades que podrien ser moderades pel proper cap de setmana!

Ho detallem:

Us deixem el vol que hem fet pel Pirineu, Pallars i Ribagorça a vista d’ocell!

 

Dilluns 20 de desembre: Temps completament estable. Domini del sol a tot el Pirineu i Prepirineu, boires als peus de les muntanyes prepirinenques que toquen la Catalunya central o el Pla de Lleida i inversió tèrmica. Ambient nocturn més fred a valls i fondalades i migdies amb ambient agradable, fins i tot a cotes mitjanes farà bo. Vent en calma.

Dimarts 21 de desembre: Tot i continuar amb estabilitat, ja tindrem una jornada marcada per l’arribada de núvols alts i prims, que deixaran el cel força més coberts. No s’esperen precipitacions.

Tendència per als pròxims dies: Dimecres arriba el primer front, completament desgastat al Pirineu. Molts núvols, vent moderats a cotes altes i a tot estirar, alguns ruixats amb neu a cotes altes. Dijous i divendres pas d’altres fronts poc actiu, tot esperant entre Nadal i Sant Esteve el pas d’un front moderadament actiu, que portarà pluja i neu al Pirineu, encara caldrà saber com arriba d’actiu a casa nostra, ho intentem detallar en la previsió de dimarts.

Albert de Gràcia

Un any més, no et perdis el CALENDARI DEL TEMPS PIRINENC 2022! Ja disponible a la teva llibreria. Tota la informació, AQUÍ.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! Comparteix amb nosaltres la informació i fotografies del Pirineu i Prepirineu, ajuda’ns a arribar a tots els nostres racons i compartir-ho amb tots els amants del Pirineu

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »