PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 22 i 23 de desembre, primers fronts

Donem la benvinguda a l’hivern astronòmic i l’anticicló diu adéu, donant pas a l’arribada de fronts atlàntics, que de moment, arribaran força descafeïnats a casa nostra. Més núvols els propers dies, i dos fronts, un que donarà gotes el 24 i un altre més actiu, entre la tarda de Nadal i el matí de Sant Esteve, tot esperant un encara més actiu dilluns.. Així doncs, tren de borrasques atlàntiques i desaparició de les inversions tèrmiques!

Ho detallem:

Dimecres 22 de desembre: Temps dominat pels núvols alts i prims, que deixaran el cel mig ennuvolat, però sense precipitacions. Vent força encalmat i temperatura estable o una mica més alta, amb fred intens a les valls durant les hores nocturnes.

Dijous 23 de desembre: Els núvols seran força abundants tot i que encara no tindrem precipitacions. El vent del SW anirà guanyant intensitat a cotes altes i pujarà una mica més la temperatura, especialment a les valls, on ventilarà el fred acumulat dels darrers dies.

Tendència per als pròxims dies: Divendres creua un front que arribarà molt desgastat, tot i així tindrem molts núvols i algunes estones amb gotes o ruixats de curta durada, amb una cota de neu entorn dels 2.100m i fort vent del SW. Dissabte dia de Nadal tindrem precipitacions més abundants especialment al vessant sud del Pirineu occidental català, que es mantindrà fins al matí de Sant Esteve. Probablement dilluns, ens arribaria una situació de precipitacions més destacable, general i amb cotes de neu que baixaran després de l’ambient poc fred dels dies de Nadal.

Albert de Gràcia

Un any més, no et perdis el CALENDARI DEL TEMPS PIRINENC 2022! Ja disponible a la teva llibreria. Tota la informació, AQUÍ.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! Comparteix amb nosaltres la informació i fotografies del Pirineu i Prepirineu, ajuda’ns a arribar a tots els nostres racons i compartir-ho amb tots els amants del Pirineu

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »