ALPÍ

SEGUEIX LES

PREVISIONS
Previsió esquí alpí – Cap de setmana molt estable

Estacions amb bons gruixos de neu i pas de dos frontets que ens donaran una mica de neu entre Nadal i el dia 28 de gener, i després arribada de l’anticicló fins a cap d’any!

Foto de la setmana:

Gran part del dia de Nadal i també de Sant Esteve seran molt aprofitables per gaudir de la neu, donat que el front ens creuarà entre la tarda de dissabte i les primeres hores de Nadal. Poca neu caurà, però deixarà el paisatge una mica més blanc.

Consulta el comunicat de neu de Vallter 2000

Nevadeta feble entre la tarda de Nadal i primeres hores de Sant Esteve. Així doncs, diumenge amb una mica de neu nova i totes dues jornades, força agradables per esquiar.

Consulta el comunicat de neu de Vall de Núria

La nevadeta arribarà també al Prepirineu, deixant una petita enfarinada per gaudir de la estació el dia de Sant Esteve. Temps amb grans clarianes i poc vent el cap de setmana.

Consulta el comunicat de neu de la Molina

Durant l’obertura de la estació tindrem dues jornades de temps força bo, donat que creua el front per la tarda i nit de Nadal. Diumenge, enfarinada!

Consulta el comunicat de neu d’Espot

El front haurà creuat el Pirineu entre la tarda de Nadal i primeres hores de diumenge, deixant una nevada feble a la estació. Matí di Nadal i mig matí i migdia de Sant Esteve, amb clarianes.

Consulta el comunicat de neu de Port Ainé

Butlletí estacions Alpí de FGC

Previsió esquí alpí -Nadal amb nevadeta

Tradueix »