NÒRDIC

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió esquí nòrdic – Nadal amb nevadeta!

Aquest Nadal ens arriba una feble nevada, que ens deixarà una mica més blanques les estacions nòrdiques!
Espai apadrinat pels amics de JORMASKI i amb el suport de TOT NÒRDIC, així com totes les seves estacions.

Gran part del dia de Nadal i també de Sant Esteve seran molt aprofitables per gaudir de la neu, donat que el front ens creuarà entre la tarda de dissabte i les primeres hores de Nadal. Poca neu caurà, però deixarà el paisatge una mica més blanc.

Nevadeta feble entre la tarda de Nadal i primeres hores de Sant Esteve. Així doncs, diumenge amb una mica de neu nova i totes dues jornades, força agradables per esquiar.

No us perdeu, ARANSA DESPRÉS D’UNA GRAN NEVADA

Durant l’obertura de la estació tindrem dues jornades de temps força bo, donat que creua el front per la tarda i nit de Nadal. Diumenge, enfarinada!

El front haurà creuat el Pirineu entre la tarda de Nadal i primeres hores de diumenge, deixant una nevada feble a la estació. Matí di Nadal i mig matí i migdia de Sant Esteve, amb clarianes.

Així és SANT JOAN DE L’ERM, ben nevat!

La nevadeta arribarà també al Prepirineu, deixant una petita enfarinada per gaudir de la estació el dia de Sant Esteve. Temps amb grans clarianes i poc vent el cap de setmana.

Naturland tindrà un cap de setmana amb clarianes dissabte i diumenge i el front que passarà, ens durà una feble nevadeta.

No us perdeu el REPORTATGE SEGÜENT DE NATURLAND

Poca neu s’espera del front de la tarda de Nadal! Dues jornades força estables per gaudir de la neu.

Clarianes les matins del cap de setmana i nevadeta durant la matinada de diumenge.

Butlletí de neu TOT NÒRDIC

Tradueix »