PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 27 i 28 desembre; Onada de calor hivernal!

Onada de calor hivernal! Després dels fronts de dilluns i dimarts que ens portaran alguns ruixats i ventades, arriba l’anticicló anunciat i ens comportarà una pujada de temperatura molt forta que ens durà valors de temperatura inusualment alta especialment divendres, amb màximes als pobles més baixos pirinenc entorn dels 20ºC i uns 12ºC per sobre de la mitjana climàtica.. Acabarem l’any amb ambient primaveral.

Ho detallem:

Dilluns 27 de desembre: Arriba el front entre la matinada i el migdia, amb el pas de ruixats d’oest a est pel Pirineu. Tot i no esperar quantitats destacable, sembla que si arribarà a ploure a gairebé tots els sectors del Pirineu. Diem ploure, donat que la cota de neu estarà demà entorn dels 2.100m. A la tarda, obertura de grans clarianes. Vent destacable del SW al matí, girant a NW a la tarda. Poc fred.

Dimarts 28 de desembre: Ens creua la cua d’un front que portarà ruixats matiners en alguns indrets del Pirineu i Prepirineu i es mantindran tota la jornada al Pirineu axial. Gairebé pluja a totes les cotes, donat que la cota de neu es situarà cap als 2.600m, altíssima! Ambient poc fred i probablement el més destacable serà el fort vent del NW.

Tendència per als pròxims dies: Dimecres restes de ruixats, esperant aquesta pujada de temperatura forta que ens acompanyarà tota la setmana, amb valors molt càlids per l’època de l’any.. No serà fins a la propera setmana quan arribin alguns canvis. A suar!

Albert de Gràcia

Un any més, no et perdis el CALENDARI DEL TEMPS PIRINENC 2022! Ja disponible a la teva llibreria. Tota la informació, AQUÍ.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! Comparteix amb nosaltres la informació i fotografies del Pirineu i Prepirineu, ajuda’ns a arribar a tots els nostres racons i compartir-ho amb tots els amants del Pirineu

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »