MÉTEO ARTICLE

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Viabilitat de les estacions d’esquí nòrdic del Pirineu amb neu produïda. El cas de Naturland.

La viabilitat de les estacions d’esquí nòrdic, passa per tenir producció de neu? Anem fins a Naturland per parlar sobre aquest tema, on gràcies a la instal·lació de dos moderns canons de neu, tenen la possibilitat de tenir assegurat un tram de l’estació sempre amb neu, que li ofereix un gruix de neu suficient per a poder obrir l’estació al llarg de la temporada de neu sense patir de si arriben o no nevades, una problemàtica sempre present en aquestes estacions i que ja fa temps que es reivindica una solució a través del cultiu de neu, en parlem:

Us deixem aquests vídeo on trobem el reportatge que hem fet a Naturland, on parlem amb el seu director, el Xabier Ajona.

Esperem que hàgiu trobat interessant aquest interessant reportatge.

Fins a la propera!

 

 

No et pots perdre...
Món Pirinenc

.

Descobreix el Pirineu!

.

Glossari MeteoPirineus

.

.

Un reportatge de :

Tradueix »