PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 31 desembre i inici d’any; Calorada però amb retorn de l’ambient d’hivern

Després dels valors extremadament càlids per l’època (assolint segurament valors rècords), que viurem fins diumenge, l’inici de la propera setmana tindrem una normalització de la temperatura i probablement a partir del dia 4 o 5, arribaran temperatures de ple hivern i el retorn de les nevades al Pirineu, un fet que ja és una tradició dels darrers anys; els reis ens portaran neu i temperatures fredes! Us deixem amb aquesta inusual perspectiva aèria d’uns dels racons més màgics de la Ribagorça, Erillcastell.

Ho detallem:

Divendres 31 de desembre: Acabarem l’any amb aquesta inusual calorada per l’època de l’any, amb valors més propis d’abril o maig que no pas del darrer dia de l’any, amb ambient fresc nocturn (alguna tímida glaçada puntual) i valors al migdia que voltaran en alguns pobles els 20ºC (cotes més baixes!). Escandalós.. Cel dominat pel sol i vent en calma a gran part del Pirineu o moderat en cotes altes del SW.

Dissabte 1 de gener: Primer dia de l’any amb ambient dominat pel Sol i encara amb temperatura primaveral, tot i que probablement ja tindrem un o dos graus menys que divendres. Poc vent.

Diumenge 2 de gener: Continua la inestabilitat, però tornem a perdre un parell de graus respecte a dissabte. Ambient càlid per l’època, però no tan exagerat com divendres.

Tendència per als pròxims dies: Dilluns i dimarts ambient més fresc, però encara amb presència de Sol o núvols prims, tot esperant algun primer front que arribaria probablement el dia 5, amb una notable refrescada (ambient ja d’hivern) i molt probablement amb nevades. Queden molts dies, però la inèrcia és que aquesta situació anticiclònica càlida, finalitzarà aviat.
IMPORTANT: Per seguir les previsions pel Pirineu els pròxims dies, consulteu les nostres xarxes socials. No tindrem previsions en aquesta web, fins al dia 9 de gener.

Albert de Gràcia

Us deixem el reportatge sobre: La viabilitat de les estacions nòrdiques del Pirineu passa per la producció de neu?

Un any més, no et perdis el CALENDARI DEL TEMPS PIRINENC 2022! Ja disponible a la teva llibreria. Tota la informació, AQUÍ.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! Comparteix amb nosaltres la informació i fotografies del Pirineu i Prepirineu, ajuda’ns a arribar a tots els nostres racons i compartir-ho amb tots els amants del Pirineu

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »