NÒRDIC

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió esquí nòrdic – Després de la calor, torna el fred

Després de la calorada amb la que acabarem el 2021 i iniciarem el 2022, tindrem una típica setmana d’esquí, enguany del 1 al 9, amb un progressiu descens de la temperatura, que ens portarà cada dia una mica més de fred i fins i tot a mitjans de setmana, algunes nevades que seran MOLT benvingudes a totes les estacions.
Espai apadrinat pels amics de JORMASKI i amb el suport de TOT NÒRDIC, així com totes les seves estacions.

Cap d’Any càlid i amb Sol. Entre diumenge i dimecres, continua el temps estable tot i que la temperatura anirà a la baixa. A partir de llavors, tindrem alguna feble nevada i ambient ja d’hivern!

Després de la calorada del dia 31 i 1, dia a dia anirem perdent alguns graus tot i que continuarà el temps estable. Esperem que arribi alguna nevada, entre dimecres i dijous.

No us perdeu, ARANSA DESPRÉS D’UNA GRAN NEVADA

Com a la resta del Pirineu, l’ambient primaveral continuarà fins a mitjans de setmana, quan tindrem el pas d’un front que ens durà fred i alguna feble nevada.

Fins a dimarts, Sol i ambient primaveral, esperant el front del 5 que ens durà més fred, neu i vent!

Així és SANT JOAN DE L’ERM, ben nevat!

A poc a poc l’estiuet anirà donant pas a temperatures més pròpies per l’època de l’any i fins i tot el dia 5, tindrem fred, vent i alguna nevadeta.

Naturland tindrà condicions primaverals fins dimarts dia 4. Dimecres molt probablement l’arribada del front porti vent, fred i alguna nevada.

No us perdeu el REPORTATGE Esquí nòrdic pirineu i producció de neu NATURLAND

Després del Sol i la calor, tornarà l’hivern el proper dia 5.

Sol i calor per iniciar el 2022, tot esperant la neu a partir del dia 5.

Butlletí de neu TOT NÒRDIC

Tradueix »