PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 14, 15 i 16 GENER; Anticicló més fred

Ben poca cosa a comentar pels propers dies! Sol com a protagonista i fred ben viu, que continuarà comportant unes nits gèlides a tots els racons del Pirineu i Prepirineu, especialment, fondalades! Ho detallem:

Divendres 14 de gener: Cel completament blau a tot el Pirineu i Prepirineu, amb ambient d’hivern.

Dissabte 15 de gener: El Sol continuarà sent l’únic protagonista del dia, amb un matí amb fortes glaçades i un migdia una mica més agradable.

Diumenge 16 de gener: Sol i Sol, tot i que la novetat de la jornada vindrà de la mà de l’entrada d’una massa d’aire més fred, que comportarà una jornada sota zero a alta muntanya i l’entrada de la tramuntana moderada a la tarda. 

Tendència per als pròxims dies: De moment tenim anticicló per dies, això sí, la seva posició ens podrà anar fent arribar entrades d’aire fred, que farà que tinguem uns dies més aviat freds.

Albert de Gràcia

RECORDEU! AQUEST dissabte, sortida de lluna plena amb raquetes de neu a Aransa! AQUÍ tota la info.

Un any més, no et perdis el CALENDARI DEL TEMPS PIRINENC 2022! Ja disponible a la teva llibreria. Tota la informació, AQUÍ.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! Comparteix amb nosaltres la informació i fotografies del Pirineu i Prepirineu, ajuda’ns a arribar a tots els nostres racons i compartir-ho amb tots els amants del Pirineu

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »