ACTIVITATS A LA CARTA

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Activitats a la carta

TALLERS A ESCOLES

En aquest apartat trobareu les diferents activitats que proposem, per tal de poder donar un punt de formació ja sigui a l’aula o a l’exterior, per nens i nenes de totes les edats!

CASAL D’ESTIU METEOPIRINEUS

Us proposem als nens i les seves famílies a gaudir d’una setmana on cada dia es tractarà una temàtica científica relacionada amb el Pirineu i el medi ambient. Moltes nenes i nens ja ens coneixen, hem fet diversos tallers amb ells i us convidem a que passin una setmana inoblidable amb nosaltres!

GUIATGE METEOPIRINEUS

Ens apassionat el Pirineu, som uns guies de muntanya amb grans coneixements de tota la serralada i volem adaptar les nostres activitats a les teves necessitats, ja siguin per descobrir natura i patrimoni pirinenc, divulgació científica o esportiva.Oferim activitats alternatives, vivències i d’arrelament a les nostres muntanyes des de descoberta, rutes senderistes o científiques!

CURSOS FORMATIUS ONLINE

Diferents cursos online per formar-vos sobre diferents aspectes del Pirineu català. Fotografia aplicada al Pirineu és el primer curs que podem presentar-vos, a mà del fotògraf Sergi Boixader i geòleg-meteoròleg Albert de Gràcia! 

Tradueix »