CASAL D'ESTIU METEOPIRINEUS 2020

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Casal d’estiu MeteoPirineus 2020!

Ja ha arribat una de les propostes que més il·lusió ens fa exposar-vos… El Casal d’Estiu de Meteopirineus! Des de la Seu d’Urgell, proposem als nens entre 6 i 14 anys (menors de 6 si són caminadors i amb un consentiment dels pares) i a les seves famílies, a gaudir d’una setmana on cada dia es tractarà una temàtica científica relacionada amb el Pirineu i el medi ambient. Moltes nenes i nens ja ens coneixen, hem fet diversos tallers amb ells i us convidem a que passin una setmana inoblidable amb nosaltres!

Torns dels tallers:

Del 29 de juny al 3 de juliol

Del 6 al 10 de juliol

Del 13 al 17 de juliol

Del 20 al 24 de juliol

Del 27 al 31 de juliol

Del 3 al 7 d’agost

Del 10 al 14 d’agost

Del 17 al 21 d’agost

Del 31 d’agost al 4 de setembre

Del 7 de setembre al 10

Opció a nous torns en funció de la demanda.

Agruparem els nens/es i joves amb dos subgrups: de 6 a 10 anys i de 10 a 14 anys (Amb dos nivells diferenciats de rutes per les sortides de senderisme). 

Programa:

Dilluns (de 8.30 a 13.30h) – SÓM GRANS METEORÒLEGS

Tot caminant per la muntanya, a través d’evidències que trobarem, sabrem com és el clima del Pirineu. Farem alguns experiments a la natura sorprenents, mesurarem les dades meteorològiques i observarem el cel per identificar els núvols del Pirineu.

Dimarts (de 8.30 a 13.30h) – SÓM GRANS GUIES

Taller de mapes, orientació i disseny d’excursions al Pirineu. Els nens aprendran a interpretar un mapa, dissenyaran un itinerari per la muntanya i faran de guies en una sortida on parlarem sobre seguretat a la muntanya. Per acabar, ens divertirem fent un taller d’orientació a la muntanya.

Dimecres (8.30 a 13.30h) – SÓM GRANS GEÒLEGS

Com es va formar el Pirineu? Explicarem com es va formar el Pirineu i anirem amb martell, lupa i altres estris, a buscar pedres i minerals i descobrir una curiosa formació geològica plena de misteri!

Dijous (8.30 a 13.30h) – ANEM AL RIU!

Descobrirem com son els rius del Pirineu, qui hi viu en ells i realitzarem divertides activitats a l’aigua. Sabrem quins animals i plantes hi viuen,

Divendres (8.30 a 13.30h) – FEM EL NOSTRE CAMÍ!

Una cloenda especial! Ens encanten les excursions i l’últim dia el destinarem a fer-nos responsables d’algun tram de camí de muntanya que el rehabilitarem i el farem nostre, fent alguna actuació que ens recordarà per molts anys, la empremta que vam deixar.

Preu:     67€ / torn. Descompte (62€) en cas de repetir o coincidir amb germans, o famílies monoparentals o nombrosa.
* En cas de voler entrar o sortir 30min abans o després de l’horari, el preu per dia serà de 3€ o 12€ setmana.

Material necessari: Roba fresca per la sortides i calçat de muntanya. Protecció solar, ulleres de sol i gorra. Motxilla, esmorzar i aigua. Per la sortida al riu (dijous) banyador, calçat per mullar i tovallola.

Donada la situació del COVID, cada nen haurà de portar tot els seu material i serà d’ús personal.  A l’hora de fer la inscripció, us enviarem tota la informació i us convocarem a una reunió virtual.

Qualsevol dubte: meteopirineus@meteopirineuscatalans.com             Per veure el programa sencer: CASAL D’ESTIU METEOPIRINEUS 2020

Tradueix »