PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 17, 18 i 19 Setembre – Divendres i diumenge més estables, esperant tronades dissabte.

Continua la situació ben dinàmica! Demà divendres tindrem una mica de treva, amb jornada força estable, esperant tan sols alguns ruixats al Pirineu Axial durant la tarda. Dissabte pas d’un front, que ens durà ruixats i tempestes a la tarda a bona part de la serrada i diumenge tornarà a tranquil·litzar-se el temps, tot esperant una situació de pluges abundants a inicis de la setmana vinent!

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Divendres 17 de setembre: Primeres hores del divendres amb cel força net de núvols i algunes boires a les valls, més extenses a l’Aran on el cel estarà més núvol. A la tarda les nuvolades aniran a més i tindrem alguns ruixats o tempestes localitzats al Pirineu axial, vessant nord del Pirineu i també a la Garrotxa i Empordà. Temperatura més tardorenca.

Dissabte 18 de setembre: Arriba un front atlàntic, que portarà un matí ja més inestable, amb augment dels núvols i alguns primers ruixats pel Pirineu occidental, però no serà fins a partir del migdia quan els ruixats i les tempestes s’escampin per tota la serralada i podran ser intenses. Precaució! Baixa la temperatura.

Diumenge 19 de setembre: Després de les pluges i tronades de dissabte torna la calma, amb un matí amb restes de boires i núvols a primera hora, esperant una jornada estable i amb més hores de sol entre el migdia i tarda i sense precipitacions. Més fresca a primera hora i més caloreta al migdia.

Tendència per als pròxims dies: Mapes actuals ens anuncien una situació de pluges abundants entre dilluns i dimarts i possibilitat de més pluges al llarg de la setmana! Sembla doncs que setembre finalment serà enguany plujós al Pirineu!

No us perdeu la previsió de la cursa amiga de MeteoPirineus MATXICOTS per aquest cap de setmana aquí

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!