LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 10 i 11 d'agost de 2022 - Més tronades de tarda
Els grans patacs d'aigua d'aquests dies provoquen problemes locals, com el despreniment de roques del túnel d'Escales a tocar de Pont de Suert, però en general estan començant a salvar gran part de la serralada de la gravíssima sequera que patíem.. I així continuaran la resta de dies de la setmana, amb més tempestes de tardes, després de matins de sol. La setmana vinent arriba FRED i .... Ho detallem tot a continuació:
despreniments pont de suert - MeteoPirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 10 agost 2022
Matí de sol, amb presència de grans nuvolades a partir del migdia, que donaran ruixats i tronades a la majoria de racons del Pirineu i Prepirineu. Temperatura fresca de nit i després de ploure, tot i que al migdia farà calor. Vent poc destacable, tot i les fortes ratxes de vent de la tempesta.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 11 agost 2022
Mateixa situació que els anteriors dies, amb tronades de tarda que afectaran gran part del Pirineu i Prepirineu. Novament podran ser fortes. Si volem fer muntanya, haurem d'anar al matí. Temperatura sense variacions. Vent poc destacable, tot i les fortes ratxes de vent de la tempesta.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Sembla que les tronades de divendres i el cap de setmana tindrem jornades més variables i amb arribada de tronades provinents des de l'Aragó, algunes desgastades i portant núvols prims, però algunes ens escombraran ben actives, especialment les tardes de dissabte i diumenge.. Haurem de seguir-les en la previsió de dijous, que potser tenim algunes afectant ja al matí. I el 15- 16 ens creua un front fred que portarà una notable baixada de temperatura, amb més tempestes i fins i tot, neu als cims més alts! Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Travessa, el Cadí a vista d'ocell!
Diumenge, 14 abril 2024
Us proposem una travessa que uneix la estació d’esquí d’Aransa amb el poble d’Estamariu, tot recorrent l’alta muntanya de Bescaran que ens obsequia amb un seguit de miradors naturals cap... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
Pluja, és únicament aigua que cau d'un núvol o hi ha més coses que no sabem? Ho parlem a continuació!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.