BANNER PREVISIONS
Previsió 10 i 11 d'agost de 2022 - Més tronades de tarda
Els grans patacs d'aigua d'aquests dies provoquen problemes locals, com el despreniment de roques del túnel d'Escales a tocar de Pont de Suert, però en general estan començant a salvar gran part de la serralada de la gravíssima sequera que patíem.. I així continuaran la resta de dies de la setmana, amb més tempestes de tardes, després de matins de sol. La setmana vinent arriba FRED i .... Ho detallem tot a continuació:
Previsió 10 i 11 d’agost de 2022 – Més tronades de tarda
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 10 agost 2022
Matí de sol, amb presència de grans nuvolades a partir del migdia, que donaran ruixats i tronades a la majoria de racons del Pirineu i Prepirineu. Temperatura fresca de nit i després de ploure, tot i que al migdia farà calor. Vent poc destacable, tot i les fortes ratxes de vent de la tempesta.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 11 agost 2022
Mateixa situació que els anteriors dies, amb tronades de tarda que afectaran gran part del Pirineu i Prepirineu. Novament podran ser fortes. Si volem fer muntanya, haurem d'anar al matí. Temperatura sense variacions. Vent poc destacable, tot i les fortes ratxes de vent de la tempesta.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Sembla que les tronades de divendres i el cap de setmana tindrem jornades més variables i amb arribada de tronades provinents des de l'Aragó, algunes desgastades i portant núvols prims, però algunes ens escombraran ben actives, especialment les tardes de dissabte i diumenge.. Haurem de seguir-les en la previsió de dijous, que potser tenim algunes afectant ja al matí. I el 15- 16 ens creua un front fred que portarà una notable baixada de temperatura, amb més tempestes i fins i tot, neu als cims més alts! Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Sortida circular per la vall de la Llosa
Dissabte, 8 octubre 2022
Una ruta inèdita per descobrir, segons el criteri del guia, de la zona més bonica de la Cerdanya! La vall de la Llosa és una de les principals valls ceretanes,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
REPORTATGES: PENDIENTE REVISION

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Descoberta dels xaragalls d'Isòvol i All (Cerdanya)!
Cerdanya
Isòvol
Tornem a viatjar fins a la comarca de la Cerdanya, per descobrir una excepcional ruta per una de les formacions geològiques més característiques situada entre les poblacions d'Isòvol i Olopte. Els xaragalls o "esterregalls" són un espai natural protegits (ENP) relacionada amb la fossa de la Cerdanya i de l'Urgell. A continuac...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.