LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 15, 16 i 17 de juliol de 2022 - Pic de l'onada de calor
Arriba el pic de la onada de calor, amb registres a moltes valls del Prepirineu que voltaran els 40ºC.. Calorada espectacular sumada a la sequera molt extrema que pateix moltes zones.. Precaució màxima amb els incendis, fa molta por. I tenim per MOLTS dies amb aquesta situació. Ho detallem tot a continuació:
Pica-dEstats-MeteoPirineus-3
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 15 juliol 2022
Jornada de sol, tot i que tindrem nuvolades de tarda que no donaran precipitacions. Temperatura que continua pujant, amb calor molt intensa i amb mínimes també altes. Poc vent.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 16 juliol 2022
Sol a tot el Pirineu i Prepirineu, amb nuvolades de tarda que difícilment donaran precipitacions. Temperatura molt càlida, amb registres desmesurats de mínimes i màximes entorn als 40ºC a moltes valls... Vent variable en funció de l'indret, poc destacable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 17 juliol 2022
Continua el sol, tot i que a diferencia d'altres dies, les nuvolades de tarda si podran donar algun ruixat o tronada al Pirineu axial al vespre, tot i que serà molt poca cosa. Probablement serà la jornada més càlida, amb calor extrema. Vent poc destacable.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Onada de calor que es podria allargar encara uns 7 dies més.. Sense cap mena de dubtes, uns dels pitjors escenaris possible.. La sequera ja ha eixugat fonts, rius i estanys de moltes zones i una nova onada de calor ( portem 5 des de maig), només farà que agreujar aquesta sequera i tornar a disparar el perill d'incendis al màxim.. Esperem que els mapes d'aquesta setmana, acabin veient el final d'aquesta situació. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Ruta familia amb raquetes de neu als estanys de Malniu i construcció d'iglús
Dissabte, 2 març 2024
Marxem fins als estanys de Malniu, per fer una fantàstica matinal amb raquetes de neu, on nens i nenes i els seus acompanyants, gaudiran en un entretingut matí amb activitats... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: l'efecte albedo a les muntanyes del P...
Pirineus
Pirineus
En el méteo-article d'aquesta setmana, volem parlar d'un efecte molt comú en terreny nevats amb gran incidència solar, el conegut albedo. Ens hem desplaçat fins al Pla de Beret, per tal d'explicar-vos les principals característiques d'aquest efecte. Ho veiem a continuació:
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.