BANNER PREVISIONS
Previsió 15, 16 i 17 de juliol de 2022 - Pic de l'onada de calor
Arriba el pic de la onada de calor, amb registres a moltes valls del Prepirineu que voltaran els 40ºC.. Calorada espectacular sumada a la sequera molt extrema que pateix moltes zones.. Precaució màxima amb els incendis, fa molta por. I tenim per MOLTS dies amb aquesta situació. Ho detallem tot a continuació:
Previsió 15, 16 i 17 de juliol de 2022 – Pic de l’onada de calor
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 15 juliol 2022
Jornada de sol, tot i que tindrem nuvolades de tarda que no donaran precipitacions. Temperatura que continua pujant, amb calor molt intensa i amb mínimes també altes. Poc vent.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 16 juliol 2022
Sol a tot el Pirineu i Prepirineu, amb nuvolades de tarda que difícilment donaran precipitacions. Temperatura molt càlida, amb registres desmesurats de mínimes i màximes entorn als 40ºC a moltes valls... Vent variable en funció de l'indret, poc destacable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 17 juliol 2022
Continua el sol, tot i que a diferencia d'altres dies, les nuvolades de tarda si podran donar algun ruixat o tronada al Pirineu axial al vespre, tot i que serà molt poca cosa. Probablement serà la jornada més càlida, amb calor extrema. Vent poc destacable.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Onada de calor que es podria allargar encara uns 7 dies més.. Sense cap mena de dubtes, uns dels pitjors escenaris possible.. La sequera ja ha eixugat fonts, rius i estanys de moltes zones i una nova onada de calor ( portem 5 des de maig), només farà que agreujar aquesta sequera i tornar a disparar el perill d'incendis al màxim.. Esperem que els mapes d'aquesta setmana, acabin veient el final d'aquesta situació. Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
MeteoTrekking Days & PEUSA 2022. Coll de Pal - Berguedà
Dimecres, 17 agost 2022
Ja tornem a tenir una nova edició dels MeteoTrekking days de MeteoPirineus i Peusa, i en aquesta quarta proposta anem a una de les zones més emblemàtiques del Berguedà, la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les glaceres rocalloses dels Estanys ...
Comú d'Encamp
Estanys de Pessons
Glaceres Rocalloses, unes formidables llengües de gel que trobem arreu del Pirineu i que moltes vegades passen desapercebudes pel gran públic. Ens relaten un apassionant període fred fa uns 11.000 anys i avui les volem descobrir visitant-les als estanys de Pessons al comú d'Encamp, Andorra.

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Mata de Valencia des de MónNatura Pirineus (Pallars...
Pallars Sobirà
MónNatura Pirineus
La grandiositat de la Mata de Valencia, probablement una de les avetoses més extenses del Pirineu, ens ofereix gràcies a la seva frondositat un espectacle de verdor i foscor. Per descobrir-la proposem fer una gran circular que travessa bona part de la seva extensió, tot sortint d'un dels nostres racons preferits del Pallars, ...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.