LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 15 i 16 de juny de 2022 - Pic de calor asfixiant
Després de les tronades de dimarts al tard, ens arribarà el plat fort de l'onada de calor, amb un dimecres, dijous i divendres amb temperatures extremadament càlides. A partir del cap de setmana baixa la temperatura, tot i que encara amb calor d'estiu, tot esperant si ens arriba una traca de tempestes amb una bona refrescada per acabar la setmana.. Ho comentem tot a continuació:
Via_Verda_Vall_Fosca_Meteopirineus_Catalans
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 15 juny 2022
Matí novament amb cel amb pocs núvols i calitja. A la tarda les nuvolades aniran a més i tindrem algunes tronades, tot i que no seran generals. Localment on descarregui, ho farà amb força. Temperatura molt càlida, amb registres fregant els 40ºC a les zones més càlides del Prepirineu. Vent poc destacable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 16 juny 2022
Matí de sol i tarda amb nuvolades que tornaran a deixar algunes tronades, que no seran generals, però si localment intenses. Calor extrema, amb valors que ja podran ser de 40ºC en zones de la conca de Tremp o vall del Segre a l'Alt Urgell.. Poc vent.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
El cap de setmana arriba més fresca i fins i tot alguns mapes són força optimistes i ens donen una refrescada notable entre diumenge i dilluns, amb arribada de precipitacions abundants en forma de tempestes intenses. Ho haurem d'anar seguint, però si res canvia veiem el final de la calorada extrema.
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Travessa, el Cadí a vista d'ocell!
Diumenge, 14 abril 2024
Us proposem una travessa que uneix la estació d’esquí d’Aransa amb el poble d’Estamariu, tot recorrent l’alta muntanya de Bescaran que ens obsequia amb un seguit de miradors naturals cap... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
Pluja, és únicament aigua que cau d'un núvol o hi ha més coses que no sabem? Ho parlem a continuació!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.