BANNER PREVISIONS
Previsió 19, 20 i 22 d'agost de 2022 - Treva de tempestes fins diumenge i més calor
Després de la refresca contundent i les noves tempestes de dijous a la tarda, tindrem un divendres i dissabte estables, dels més estables d'aquest agost, amb domini del sol i calor moderada.. Diumenge però, tornen les fortes tempestes de tarda! Ho detallem tot a continuació:
Previsió 19, 20 i 22 d’agost de 2022 – Treva de tempestes fins diumenge i més calor
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 19 agost 2022
Restes de boires a moltes valls del Pirineu i vessant nord, esperant una jornada molt estable, amb domini del sol i alguns nuvolets de tarda que no donaran precipitacions. Temperatura fresca o freda a primeres hores i migdia amb més caloreta. Tramuntana moderada a cotes altes, sensació de fred!
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 20 agost 2022
Jornada estable, amb núvols al vessant nord a cotes baixes i sol a la resta del Pirineu i Prepirineu. Les nuvolades de tarda seran decoratives, no donaran precipitacions. Temperatura més alta, tot i que la calor serà molt moderada. Vent del nord.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 21 agost 2022
Començarà la jornada amb sol a tot el Pirineu i Prepirineu, tot i que al llarg de la tarda les nuvolades aniran a més i tindrem tempestes a moltes zones de la serralada, sent novament fortes i viatjant cap al sud. Temperatura càlida al migdia, tot i que refrescarà fort després de ploure. Vent del nord encara moderat a cotes altes.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Segurament la setmana vinent començarà amb més estabilitat, tot i que la segona meitat de setmana tornarien les tronades! Un agost que finalment, serà molt plujós a gran part del Pirineu. Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Sortida circular per la vall de la Llosa
Dissabte, 8 octubre 2022
Una ruta inèdita per descobrir, segons el criteri del guia, de la zona més bonica de la Cerdanya! La vall de la Llosa és una de les principals valls ceretanes,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
REPORTATGES: PENDIENTE REVISION

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Descoberta dels xaragalls d'Isòvol i All (Cerdanya)!
Cerdanya
Isòvol
Tornem a viatjar fins a la comarca de la Cerdanya, per descobrir una excepcional ruta per una de les formacions geològiques més característiques situada entre les poblacions d'Isòvol i Olopte. Els xaragalls o "esterregalls" són un espai natural protegits (ENP) relacionada amb la fossa de la Cerdanya i de l'Urgell. A continuac...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.