BANNER PREVISIONS
Previsió 20 i 21 de juliol de 2022 - Petit respir
Dimecres i dijous seran els dies més frescos d'aquesta setmana, tot i que de fresca ben poca, tindrem calor de ple estiu, però sense excessos! A partir de divendres, nova calorada, que tocarà sostre entre diumenge i dilluns. No sabem com acabarà tot plegat... Pluges, ben poques, alguns ruixats però que no ajudaran gaire a pal·liar la greu sequera que patim. Ho detallem tot a continuació:
Previsió 20 i 21 de juliol de 2022 – Petit respir
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 20 juliol 2022
Al llarg de la matinada podrem tenir alguns ruixats o tronades, que no haurien de deixar gaire precipitació, però benvinguda serà! En conjunt, jornada força estable, amb nuvolades de tarda que podran donar alguns ruixats entre la tarda i vespre, novament puntuals i poc abundants. Temperatura amb una calor molt a ratlla, agradable fins i tot després de les fortes calorades. Vent perdent intensitat.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 21 juliol 2022
Sol a tot el Pirineu i Prepirineu, amb nuvolades de tarda que podran donar algunes tronades, molt localitzades. En el conjunt de la serralada doncs, no plourà. Temperatura un parell de graus superior a dimecres, tret del vessant nord on continuaran a ratlla. Vent poc destacable.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Cap de setmana novament molt càlid, però sense arribar a les temperatures extremes de la onada de calor que acabem de deixar enrere. Precipitacions, res de res.. Situació d'extrema sequera que viu moltes zones del Pirineu i risc d'incendis molt alt. Esperem que no haguem de lamentar cap gran incendi.. Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
MeteoTrekking Days & PEUSA 2022. Coll de Pal - Berguedà
Dimecres, 17 agost 2022
Ja tornem a tenir una nova edició dels MeteoTrekking days de MeteoPirineus i Peusa, i en aquesta quarta proposta anem a una de les zones més emblemàtiques del Berguedà, la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les glaceres rocalloses dels Estanys ...
Comú d'Encamp
Estanys de Pessons
Glaceres Rocalloses, unes formidables llengües de gel que trobem arreu del Pirineu i que moltes vegades passen desapercebudes pel gran públic. Ens relaten un apassionant període fred fa uns 11.000 anys i avui les volem descobrir visitant-les als estanys de Pessons al comú d'Encamp, Andorra.

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Mata de Valencia des de MónNatura Pirineus (Pallars...
Pallars Sobirà
MónNatura Pirineus
La grandiositat de la Mata de Valencia, probablement una de les avetoses més extenses del Pirineu, ens ofereix gràcies a la seva frondositat un espectacle de verdor i foscor. Per descobrir-la proposem fer una gran circular que travessa bona part de la seva extensió, tot sortint d'un dels nostres racons preferits del Pallars, ...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.