LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 20 i 21 de juliol de 2022 - Petit respir
Dimecres i dijous seran els dies més frescos d'aquesta setmana, tot i que de fresca ben poca, tindrem calor de ple estiu, però sense excessos! A partir de divendres, nova calorada, que tocarà sostre entre diumenge i dilluns. No sabem com acabarà tot plegat... Pluges, ben poques, alguns ruixats però que no ajudaran gaire a pal·liar la greu sequera que patim. Ho detallem tot a continuació:
colomina - meteopirineus (2)
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 20 juliol 2022
Al llarg de la matinada podrem tenir alguns ruixats o tronades, que no haurien de deixar gaire precipitació, però benvinguda serà! En conjunt, jornada força estable, amb nuvolades de tarda que podran donar alguns ruixats entre la tarda i vespre, novament puntuals i poc abundants. Temperatura amb una calor molt a ratlla, agradable fins i tot després de les fortes calorades. Vent perdent intensitat.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 21 juliol 2022
Sol a tot el Pirineu i Prepirineu, amb nuvolades de tarda que podran donar algunes tronades, molt localitzades. En el conjunt de la serralada doncs, no plourà. Temperatura un parell de graus superior a dimecres, tret del vessant nord on continuaran a ratlla. Vent poc destacable.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Cap de setmana novament molt càlid, però sense arribar a les temperatures extremes de la onada de calor que acabem de deixar enrere. Precipitacions, res de res.. Situació d'extrema sequera que viu moltes zones del Pirineu i risc d'incendis molt alt. Esperem que no haguem de lamentar cap gran incendi.. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Ruta familia amb raquetes de neu als estanys de Malniu i construcció d'iglús
Dissabte, 2 març 2024
Marxem fins als estanys de Malniu, per fer una fantàstica matinal amb raquetes de neu, on nens i nenes i els seus acompanyants, gaudiran en un entretingut matí amb activitats... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: l'efecte albedo a les muntanyes del P...
Pirineus
Pirineus
En el méteo-article d'aquesta setmana, volem parlar d'un efecte molt comú en terreny nevats amb gran incidència solar, el conegut albedo. Ens hem desplaçat fins al Pla de Beret, per tal d'explicar-vos les principals característiques d'aquest efecte. Ho veiem a continuació:
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.