BANNER PREVISIONS
Previsió 22, 23, 24 de juliol de 2022 - Alt i baixos!
Situació una mica més dinàmica, amb un context de calor forta i sequera, tot i que no parlarem pas d'una onada de calor excepcional i persistent com l'anterior. Divendres i entre diumenge i dilluns nou pic de calor, tot i que amb matinades més fresques i alguns ruixats divendres tarda. Esperança que arribi més fresca i precipitacions d'aquí una setmana.. Ho detallem tot a continuació:
Previsió 22, 23, 24 de juliol de 2022 – Alt i baixos!
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 22 juliol 2022
Divendres amb un matí amb moltes estones de sol i tarda amb creixement de nuvolades, que donaran alguns ruixats i tronades, més probables al Pirineu axial i vessant nord. Al Prepirineu difícilment arribin precipitacions. En general, locals i poca cosa. Temperatura més alta, el termòmetre es disparà força al migdia i primeres hores de la tarda, amb calor intensa. Vent poc destacable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 23 juliol 2022
Núvols baixos a la val d'Aran i vessant nord i sol a la resta del Pirineu. Temperatura un parell de graus inferiors que divendres, més acusat al vessant nord. Vent poc destacable.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 24 juliol 2022
Sol com a protagonista, amb 4 nuvolades de tarda que no donaran precipitacions. Temperatura que es torna a disparar, amb calor molt notable a la tarda. Poc vent.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Dilluns encara calor, tot i que arribaran alguns ruixats de tarda. Dimarts clar descens de temperatura, i calor moderada la resta de la setmana. Potser entre divendres 29 i el cap de setmana, tinguem un important episodi de tempestes i una forta baixada de temperatura.. Esperem que si, els boscos agonitzen.. Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
MeteoTrekking Days & PEUSA 2022. Coll de Pal - Berguedà
Dimecres, 17 agost 2022
Ja tornem a tenir una nova edició dels MeteoTrekking days de MeteoPirineus i Peusa, i en aquesta quarta proposta anem a una de les zones més emblemàtiques del Berguedà, la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les glaceres rocalloses dels Estanys ...
Comú d'Encamp
Estanys de Pessons
Glaceres Rocalloses, unes formidables llengües de gel que trobem arreu del Pirineu i que moltes vegades passen desapercebudes pel gran públic. Ens relaten un apassionant període fred fa uns 11.000 anys i avui les volem descobrir visitant-les als estanys de Pessons al comú d'Encamp, Andorra.

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Mata de Valencia des de MónNatura Pirineus (Pallars...
Pallars Sobirà
MónNatura Pirineus
La grandiositat de la Mata de Valencia, probablement una de les avetoses més extenses del Pirineu, ens ofereix gràcies a la seva frondositat un espectacle de verdor i foscor. Per descobrir-la proposem fer una gran circular que travessa bona part de la seva extensió, tot sortint d'un dels nostres racons preferits del Pallars, ...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.