BANNER PREVISIONS
Previsió 22 i 23 d'agost de 2022 - Poques tronades, esperant una segona meitat de setmana molt moguda
Dilluns i dimarts amb temps força estable, amb núvols abundants al vessant nord i amb calor moderada d'estiu. A partir de dimecres a la tarda, tornem a encetar una bona ratxa de tempestes intenses de tarda, que tornaran a donar importants xàfecs! Ho detallem tot a continuació:
Previsió 22 i 23 d’agost de 2022 – Poques tronades, esperant una segona meitat de setmana molt moguda
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 22 agost 2022
Al vessant nord del Pirineu jornada molt coberta i amb plugims especialment durant el matí. A la resta del Pirineu nuvolositat variable i sense precipitacions. Temperatura fresca a les zones de núvols abundants i calor moderada al vessant sud i Prepirineu a la tarda. Tramuntana moderada a cotes altes, sensació de fred!
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 23 agost 2022
Jornada estable, amb núvols al vessant nord a cotes baixes i sol a la resta del Pirineu i Prepirineu. Les nuvolades de tarda seran decoratives, no donaran precipitacions. Temperatura més alta, tot i que la calor serà molt moderada. Vent del nord.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
A partir de dimecres a la tarda, tindrem unes quantes jornades amb tempestes abundants! Matins de sol i tronades que tornaran a ser extenses, intenses i que podran regar amb generositat moltes contrades. Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Sortida circular per la vall de la Llosa
Dissabte, 8 octubre 2022
Una ruta inèdita per descobrir, segons el criteri del guia, de la zona més bonica de la Cerdanya! La vall de la Llosa és una de les principals valls ceretanes,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
REPORTATGES: PENDIENTE REVISION

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Descoberta dels xaragalls d'Isòvol i All (Cerdanya)!
Cerdanya
Isòvol
Tornem a viatjar fins a la comarca de la Cerdanya, per descobrir una excepcional ruta per una de les formacions geològiques més característiques situada entre les poblacions d'Isòvol i Olopte. Els xaragalls o "esterregalls" són un espai natural protegits (ENP) relacionada amb la fossa de la Cerdanya i de l'Urgell. A continuac...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.