BANNER PREVISIONS
Previsió 25 i 26 de juliol de 2022 - Temperatures avall i pluges a la vista!
PER FI podem anunciar després de moltes setmanes, una baixada de temperatura i precipitacions a la vista! Temperatura avall els propers dies i precipitacions que moltes tardes aniran regant dia a dia moltes raconades del Pirineu i Prepirineu.. Ho detallem tot a continuació:
Previsió 25 i 26 de juliol de 2022 – Temperatures avall i pluges a la vista!
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 25 juliol 2022
Ja notarem canvis a primeres hores, amb núvols més abundants a tot el Pirineu. A la tarda fins i tot, tindrem els primers ruixats o tempestes, que podran afectar qualsevol indret, però seran més probables al Pirineu axial i al vespre i nit, cap al Ripollès i zona propera a la serra del Cadí. Temperatura uns quants graus més baixa que diumenge, tot i així encara, darrer dia de calor intensa. A la tarda gira el vent al nord, amb ratxes moderades.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 26 juliol 2022
Matí amb moltes estones de sol, tot i que a la tarda tornen les tronades, que possiblement es podran mantenir fins la matinada de dimecres. Alguna podrà ser intensa. Temperatura un parell de graus inferiors que dilluns, calor, però molt més soportable. Vent poc destacable del nord.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Inestabilitat que anirà a més, especialment entre dijous i dissabte, quan tindrem, amb mapes actuals, una bona ració de ruixats i tempestes generals, QUINA FALTA FA! Aquesta tendència a les precipitacions de tarda sembla que es podrà mantenir unes quantes jornades i amb calor d'estiu, però sense parlar de noves onades de calor. Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
MeteoTrekking Days & PEUSA 2022. Coll de Pal - Berguedà
Dimecres, 17 agost 2022
Ja tornem a tenir una nova edició dels MeteoTrekking days de MeteoPirineus i Peusa, i en aquesta quarta proposta anem a una de les zones més emblemàtiques del Berguedà, la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les glaceres rocalloses dels Estanys ...
Comú d'Encamp
Estanys de Pessons
Glaceres Rocalloses, unes formidables llengües de gel que trobem arreu del Pirineu i que moltes vegades passen desapercebudes pel gran públic. Ens relaten un apassionant període fred fa uns 11.000 anys i avui les volem descobrir visitant-les als estanys de Pessons al comú d'Encamp, Andorra.

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Mata de Valencia des de MónNatura Pirineus (Pallars...
Pallars Sobirà
MónNatura Pirineus
La grandiositat de la Mata de Valencia, probablement una de les avetoses més extenses del Pirineu, ens ofereix gràcies a la seva frondositat un espectacle de verdor i foscor. Per descobrir-la proposem fer una gran circular que travessa bona part de la seva extensió, tot sortint d'un dels nostres racons preferits del Pallars, ...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.