LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 25 i 26 de juliol de 2022 - Temperatures avall i pluges a la vista!
PER FI podem anunciar després de moltes setmanes, una baixada de temperatura i precipitacions a la vista! Temperatura avall els propers dies i precipitacions que moltes tardes aniran regant dia a dia moltes raconades del Pirineu i Prepirineu.. Ho detallem tot a continuació:
coll de so - meteopirineus
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 25 juliol 2022
Ja notarem canvis a primeres hores, amb núvols més abundants a tot el Pirineu. A la tarda fins i tot, tindrem els primers ruixats o tempestes, que podran afectar qualsevol indret, però seran més probables al Pirineu axial i al vespre i nit, cap al Ripollès i zona propera a la serra del Cadí. Temperatura uns quants graus més baixa que diumenge, tot i així encara, darrer dia de calor intensa. A la tarda gira el vent al nord, amb ratxes moderades.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 26 juliol 2022
Matí amb moltes estones de sol, tot i que a la tarda tornen les tronades, que possiblement es podran mantenir fins la matinada de dimecres. Alguna podrà ser intensa. Temperatura un parell de graus inferiors que dilluns, calor, però molt més soportable. Vent poc destacable del nord.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Inestabilitat que anirà a més, especialment entre dijous i dissabte, quan tindrem, amb mapes actuals, una bona ració de ruixats i tempestes generals, QUINA FALTA FA! Aquesta tendència a les precipitacions de tarda sembla que es podrà mantenir unes quantes jornades i amb calor d'estiu, però sense parlar de noves onades de calor. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Ruta familia amb raquetes de neu als estanys de Malniu i construcció d'iglús
Dissabte, 2 març 2024
Marxem fins als estanys de Malniu, per fer una fantàstica matinal amb raquetes de neu, on nens i nenes i els seus acompanyants, gaudiran en un entretingut matí amb activitats... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: l'efecte albedo a les muntanyes del P...
Pirineus
Pirineus
En el méteo-article d'aquesta setmana, volem parlar d'un efecte molt comú en terreny nevats amb gran incidència solar, el conegut albedo. Ens hem desplaçat fins al Pla de Beret, per tal d'explicar-vos les principals característiques d'aquest efecte. Ho veiem a continuació:
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta raquetes per l'estany Llong i Redó (Aigüestortes)
Alta Ribagorça
Aigüestortes
Proposem una ruta amb raquetes per un dels estanys naturals del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'estany Llong. Localitzat al terme municipal de la Vall de Boí, a la comarca de l'Alta Ribagorça, és caracteritza per ser un estany d'origen glacial. Es troba a una altitud de 1.999 m, orientat al NE, als pe...
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.