BANNER PREVISIONS
Previsió 26, 27 i 28 d'agost de 2022 - Jornades amb tempestes de tarda
Després de les fortes tempestes de dijous a la tarda i nit, els propers dies continuaran inestables, amb matins amb estones de sol i tardes amb noves tronades.. De mica en mica, s'omple la pica! Ho detallem tot a continuació:
Previsió 26, 27 i 28 d’agost de 2022 – Jornades amb tempestes de tarda
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 26 agost 2022
Matinada encara moguda, amb tempestes afectant moltes zones del Pirineu i Prepirineu, amb molt aparell elèctric, ventades, calamarsades i pluja abundant. Matí de treva, esperant noves tempestes de tarda a moltes zones (alguns indrets molts i altres res), tot i que no seran tant extenses ni fortes com les de dijous. Temperatura més fresca que dies enrere. Vent variable, fort en moment de tempesta.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 27 agost 2022
Boires matinals als indrets on hagi plogut i temps força estable de bon matí. A la tarda tempestes que podran tornar a descarregar, però no seran ja generalitzades, sinó que afectaran a zones més concretes. Temperatura d'estiu, refrescant després de ploure. Vent poc destacable, amb alguna ratxa forta durant les tronades.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 28 agost 2022
Repetim situació! Matí amb clarianes i tarda amb noves tempestes, que es podran mantenir fins a la nit en moltes zones del Prepirineu. Temperatura d'estiu, refrescant després de ploure. Vent poc destacable, amb alguna ratxa forta durant les tronades.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
És possible que dilluns tinguem un petit front que ens reforçaran les tronades de tarda i vespre a moltes zones i aquesta serà la inèrcia de la setmana vinent, amb el pas de fronts que aniran provocant situacions de tronades. Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Sortida circular per la vall de la Llosa
Dissabte, 8 octubre 2022
Una ruta inèdita per descobrir, segons el criteri del guia, de la zona més bonica de la Cerdanya! La vall de la Llosa és una de les principals valls ceretanes,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
REPORTATGES: PENDIENTE REVISION

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Descoberta dels xaragalls d'Isòvol i All (Cerdanya)!
Cerdanya
Isòvol
Tornem a viatjar fins a la comarca de la Cerdanya, per descobrir una excepcional ruta per una de les formacions geològiques més característiques situada entre les poblacions d'Isòvol i Olopte. Els xaragalls o "esterregalls" són un espai natural protegits (ENP) relacionada amb la fossa de la Cerdanya i de l'Urgell. A continuac...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.