LNAUSP-HIVERN_1208x163_CA
Previsió 26, 27 i 28 d'agost de 2022 - Jornades amb tempestes de tarda
Després de les fortes tempestes de dijous a la tarda i nit, els propers dies continuaran inestables, amb matins amb estones de sol i tardes amb noves tronades.. De mica en mica, s'omple la pica! Ho detallem tot a continuació:
Garrotxa_Meteopirineus1
AUTOR: Albert de Gràcia
Escolta la previsió en format àudio:
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 26 agost 2022
Matinada encara moguda, amb tempestes afectant moltes zones del Pirineu i Prepirineu, amb molt aparell elèctric, ventades, calamarsades i pluja abundant. Matí de treva, esperant noves tempestes de tarda a moltes zones (alguns indrets molts i altres res), tot i que no seran tant extenses ni fortes com les de dijous. Temperatura més fresca que dies enrere. Vent variable, fort en moment de tempesta.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 27 agost 2022
Boires matinals als indrets on hagi plogut i temps força estable de bon matí. A la tarda tempestes que podran tornar a descarregar, però no seran ja generalitzades, sinó que afectaran a zones més concretes. Temperatura d'estiu, refrescant després de ploure. Vent poc destacable, amb alguna ratxa forta durant les tronades.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 28 agost 2022
Repetim situació! Matí amb clarianes i tarda amb noves tempestes, que es podran mantenir fins a la nit en moltes zones del Prepirineu. Temperatura d'estiu, refrescant després de ploure. Vent poc destacable, amb alguna ratxa forta durant les tronades.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
És possible que dilluns tinguem un petit front que ens reforçaran les tronades de tarda i vespre a moltes zones i aquesta serà la inèrcia de la setmana vinent, amb el pas de fronts que aniran provocant situacions de tronades. Ho anirem seguint!
Anunciat aquí:
AnunciNeu (1)
BANNER_METEOPIRINEUS_PN_1920X350PX
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Guiatge MeteoPirineus - Beren a Sant Quiri, del Circuit Fer
Dissabte, 27 abril 2024
L‘edició 2024 del circuit Fer, té una gran novetat súper interessant! L’equip de guies de MeteoPirineus acompanyarà als participant de cada prova en la modalitat de caminada, a realitzar la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
Pluja, és únicament aigua que cau d'un núvol o hi ha més coses que no sabem? Ho parlem a continuació!
REPORTATGES: METEOROLOGIA

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Ruta amb raquetes pels estanys de la Pera
La Cerdanya
Estanys de la Pera
A l'oest de la Cerdanya, hi trobem els estanys de la Pera. És una de les zones lacustres més interessants i més visitades, sobretot durant l'estiu, del Pirineu Oriental. El seu paisatge, es caracteritza per tonalitats singulars de colors vermells i grisos. Avui proposem doncs, una ruta amb raquetes fins aquest indret!
DESCOBERTA: RAQUETES DE NEU

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.