BANNER PREVISIONS
Previsió 27 i 28 de juliol de 2022 - "Fresca" i amb bones tronades!
PLUJA! Serà un dels temes més parlats aquesta setmana, ja que per fi veurem ploure a tot el Pirineu i Prepirineu els propers dies i en algunes zones, ho farà amb ganes! Temperatura força més fresca, el que ens donarà un bon respir en plena canícula d'estiu.. Ho detallem tot a continuació:
Previsió 27 i 28 de juliol de 2022 – “Fresca” i amb bones tronades!
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 27 juliol 2022
Després d'algunes tronades de la tarda i nit de dimarts, dimecres tindrem una mica de treva pel que fa a precipitacions. Nuvolades de tarda que podran donar alguns ruixats puntuals, però que aniran a més al llarg de la nit i matinada. Temperatura uns quants graus més baixa que dimarts, amb calor molt agradable. Vent moderat del SW.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 28 juliol 2022
Jornada molt inestable. Els ruixats i tronades ja seran protagonistes en algunes zones de bon matí i es faran més extensos durant la tarda. Alguna tempesta podrà ser forta i anar acompanyada de pedra, ventades i forts aiguats, precaució. Temperatura fresca després de les tòrrides jornades viscudes aquests dies. Vent intens del SW a cotes altes.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Divendres i cap de setmana amb matins de sol i tardes amb tronades, que aniran afectan aquí i allà del Pirineu i Prepirineu. Temperatura que anirà pujant al llarg dels propers dies, amb calor normal per l'època de l'any. Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
MeteoTrekking Days & PEUSA 2022. Coll de Pal - Berguedà
Dimecres, 17 agost 2022
Ja tornem a tenir una nova edició dels MeteoTrekking days de MeteoPirineus i Peusa, i en aquesta quarta proposta anem a una de les zones més emblemàtiques del Berguedà, la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les glaceres rocalloses dels Estanys ...
Comú d'Encamp
Estanys de Pessons
Glaceres Rocalloses, unes formidables llengües de gel que trobem arreu del Pirineu i que moltes vegades passen desapercebudes pel gran públic. Ens relaten un apassionant període fred fa uns 11.000 anys i avui les volem descobrir visitant-les als estanys de Pessons al comú d'Encamp, Andorra.

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Mata de Valencia des de MónNatura Pirineus (Pallars...
Pallars Sobirà
MónNatura Pirineus
La grandiositat de la Mata de Valencia, probablement una de les avetoses més extenses del Pirineu, ens ofereix gràcies a la seva frondositat un espectacle de verdor i foscor. Per descobrir-la proposem fer una gran circular que travessa bona part de la seva extensió, tot sortint d'un dels nostres racons preferits del Pallars, ...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.