BANNER PREVISIONS
Previsió 27 i 28 de juny de 2022 - Refresca contundent i més tronades fortes
Aprofitem aquesta fresca, els propers dies torna l'estiu, i tot i que tindrem temperatures càlides, no parlarem de calor desmesurada.. Pel que fa a la pluja, dijous a la tarda algunes tronades locals. Ho detallem tot a continuació:
Previsió 27 i 28 de juny de 2022 – Refresca contundent i més tronades fortes
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 29 juny 2022
Jornada molt tranquil·la, amb cel radiant i sense precipitacions. Temperatura més càlida que dimarts, tant mínimes com màximes, amb calor moderada al migdia. Torna el vent a cotes altes, a partir del migdia, bufarà moderat del SW.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 30 juny 2022
Més inestable. Matí i fins a primeres hores de la tarda amb cel mig ennuvolat, tot i que amb presencia del sol. A la tarda nuvolades i probablement entre el vespre i nit, arribin ruixats i tronades a moltes zones, tot i que no seran generals ni destacables. Ambient càlid al migdia. Vent fort del SW a cotes altes, precaució si fem cims.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Poqueta cosa a comentar, jornades força estable, calor d'estiu normal per l'època i alguns ruixats potser a partir de diumenge a les tardes... Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
MeteoTrekking Days & PEUSA 2022. Coll de Pal - Berguedà
Dimecres, 17 agost 2022
Ja tornem a tenir una nova edició dels MeteoTrekking days de MeteoPirineus i Peusa, i en aquesta quarta proposta anem a una de les zones més emblemàtiques del Berguedà, la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les glaceres rocalloses dels Estanys ...
Comú d'Encamp
Estanys de Pessons
Glaceres Rocalloses, unes formidables llengües de gel que trobem arreu del Pirineu i que moltes vegades passen desapercebudes pel gran públic. Ens relaten un apassionant període fred fa uns 11.000 anys i avui les volem descobrir visitant-les als estanys de Pessons al comú d'Encamp, Andorra.

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Mata de Valencia des de MónNatura Pirineus (Pallars...
Pallars Sobirà
MónNatura Pirineus
La grandiositat de la Mata de Valencia, probablement una de les avetoses més extenses del Pirineu, ens ofereix gràcies a la seva frondositat un espectacle de verdor i foscor. Per descobrir-la proposem fer una gran circular que travessa bona part de la seva extensió, tot sortint d'un dels nostres racons preferits del Pallars, ...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.