BANNER PREVISIONS
Previsió 27 i 28 de juny de 2022 - Refresca contundent i més tronades fortes
Demà tindrem probablement un dels dies més frescos d'aquest juny, amb valors més propis de setembre i tot acompanyat de molta inestabilitat, que ja durà tempestes al matí al Pirineu occidental i a la tarda, vespre i nit afectaran a totes les zones, sent moltes d'elles intenses! Dimarts temps ja més estable.. Ho detallem tot a continuació:
Previsió 27 i 28 de juny de 2022 – Refresca contundent i més tronades fortes
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 27 juny 2022
Ruixats i tronades ja de matinada, que es mantindran al llarg del matí en punts del Pirineu occidental, com la Ribagorça, Pallars i l'Aran. Al migdia i especialment a la tarda, vespre i nit, tindrem més tronades a qualsevol indret, sent fortes i acompanyades d'aiguats, ventades i pedregades, precaució. Temperatura fresca per l'època de l'any, amb valors primaverals. Per fi després de molts dies, finalitza l'episodi de fort vent a cotes altes del sud.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 28 juny 2022
Jornada de després del front, amb núvols i clarianes però difícilment acabaran donant precipitacions. Temperatura freda a primeres hores, tot i que al migdia ja pujarà respecte a dilluns, tot i així, poca calor. Vent poc destacable del nord.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Poqueta cosa a comentar, després de la regada de dilluns, tornem a tancar l'aixeta.. A tot estirar alguns ruixats dijous a la tarda, no pas generals i alguns altres pel cap de setmana, tampoc gaire cosa.. Calor d'estiu a partir del cap de setmana. Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
MeteoTrekking Days & PEUSA 2022. Coll de Pal - Berguedà
Dimecres, 17 agost 2022
Ja tornem a tenir una nova edició dels MeteoTrekking days de MeteoPirineus i Peusa, i en aquesta quarta proposta anem a una de les zones més emblemàtiques del Berguedà, la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les glaceres rocalloses dels Estanys ...
Comú d'Encamp
Estanys de Pessons
Glaceres Rocalloses, unes formidables llengües de gel que trobem arreu del Pirineu i que moltes vegades passen desapercebudes pel gran públic. Ens relaten un apassionant període fred fa uns 11.000 anys i avui les volem descobrir visitant-les als estanys de Pessons al comú d'Encamp, Andorra.

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Mata de Valencia des de MónNatura Pirineus (Pallars...
Pallars Sobirà
MónNatura Pirineus
La grandiositat de la Mata de Valencia, probablement una de les avetoses més extenses del Pirineu, ens ofereix gràcies a la seva frondositat un espectacle de verdor i foscor. Per descobrir-la proposem fer una gran circular que travessa bona part de la seva extensió, tot sortint d'un dels nostres racons preferits del Pallars, ...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.