BANNER PREVISIONS
Previsió 31 d'Agost i 1 de Setembre de 2022
Seguim en un agost amb bastant moviment, després de les grans tempestes i acumulacions dels últims dies sembla que es repetirà de nou el patró: un dia amb molt de moviment seguit d'un dia més tranquil. A continuació us expliquem detalladament:
Previsió
AUTOR: Albert de Gracia
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 31 agost 2022
Tindrem un dimecres amb molt de moviment al Pirineu català. Les primeres precipitacions arribaran al migdia encara que no seran molt intenses. A mitjan tarda tornaran amb més intensitat afectant sobretot la vessant nord, però a ultima hora de la tarda aquestes precipitacions s'intensificaran en la vessant sud sobretot en el Prepirineu. Les temperatures descendiran lleument amb màximes que se situaran entorn dels 25 °C.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 1 setembre 2022
El dijous tindrem un dia molt molt tranquil, a penes tindrem nuvolositat en tot el Pirineu i no s'espera precipitació de cap mena. Les temperatures es mantenen sense tot just canvis.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
De cara a la fi de setmana no s'espera un gran canvi, tindrem un divendres amb moviment i la resta del cap de setmana podrem tenir de nou petites tempestes que continuïn banyant el pirinenc. D'aquesta manera ens acomiadem d'un agost que ha estat molt més generós quant a aigua del que ho va ser juliol i juny. Us mantindrem informats!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
Sortida circular per la vall de la Llosa
Dissabte, 8 octubre 2022
Una ruta inèdita per descobrir, segons el criteri del guia, de la zona més bonica de la Cerdanya! La vall de la Llosa és una de les principals valls ceretanes,... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: el fenomen de la pluja
REPORTATGES: PENDIENTE REVISION

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Descoberta dels xaragalls d'Isòvol i All (Cerdanya)!
Cerdanya
Isòvol
Tornem a viatjar fins a la comarca de la Cerdanya, per descobrir una excepcional ruta per una de les formacions geològiques més característiques situada entre les poblacions d'Isòvol i Olopte. Els xaragalls o "esterregalls" són un espai natural protegits (ENP) relacionada amb la fossa de la Cerdanya i de l'Urgell. A continuac...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.