BANNER PREVISIONS
Previsió 4 i 5 de juliol de 2022 - Més tronades i menys calor
Comença la setmana amb força inestabilitat, que ens portarà ruixats i tronades avui a la tarda i especialment entre dimecres i dijous, quan seran més abundants i extenses. Calor, tot i que demà ja menys intensa i més fresca a mitjans de setmana. Ho detallem tot a continuació:
Previsió 4 i 5 de juliol de 2022 – Més tronades i menys calor
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Dilluns, 4 juliol 2022
Fins a primeres hores de la matinada encara tindrem algunes tronades a qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu, tot i que seran al Pirineu més occidental, on podran ser més intenses. Resta de la jornada amb matí de clarianes i tarda amb nuvolades que de forma molt puntual, donarà alguna tronada. En general, jornada estable. Temperatura càlida, tot i que les màximes seran uns 3ºC inferiors a diumenge. Vent a cotes altes moderat del SW.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimarts, 5 juliol 2022
Jornada amb un matí de temps estable i dominat pel sol, tot i que les nuvolades aniran a més i entre el vespre i la nit les tronades aniran afectant moltes zones del Pirineu axial. Calor d'estiu, amb màximes similars a les de dilluns. Vent del SW moderat.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Entre dimecres i matí de dijous ens creuarà una línia d'inestabilitat que ens durà ruixat i tronades fortes, afectant a tot el Pirineu i Prepirineu i una bona refrescada. Més enllà, torna a pujar la temperatura, tot i que podrien tornar els ruixats i tronades a partir de diumenge, després d'una treva de tres dies. Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
MeteoTrekking Days & PEUSA 2022. Coll de Pal - Berguedà
Dimecres, 17 agost 2022
Ja tornem a tenir una nova edició dels MeteoTrekking days de MeteoPirineus i Peusa, i en aquesta quarta proposta anem a una de les zones més emblemàtiques del Berguedà, la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les glaceres rocalloses dels Estanys ...
Comú d'Encamp
Estanys de Pessons
Glaceres Rocalloses, unes formidables llengües de gel que trobem arreu del Pirineu i que moltes vegades passen desapercebudes pel gran públic. Ens relaten un apassionant període fred fa uns 11.000 anys i avui les volem descobrir visitant-les als estanys de Pessons al comú d'Encamp, Andorra.

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Mata de Valencia des de MónNatura Pirineus (Pallars...
Pallars Sobirà
MónNatura Pirineus
La grandiositat de la Mata de Valencia, probablement una de les avetoses més extenses del Pirineu, ens ofereix gràcies a la seva frondositat un espectacle de verdor i foscor. Per descobrir-la proposem fer una gran circular que travessa bona part de la seva extensió, tot sortint d'un dels nostres racons preferits del Pallars, ...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.