BANNER PREVISIONS
Previsió 5, 6 i 7 d'agost de 2022 - Tardes molt mogudes!
Atenció les properes tardes, tindrem tempestes intenses que afectaran moltes zones del Pirineu i Prepirineu, i podran anar acompanyades de precipitacions fortes, calamarsades, ventades i molt aparell elèctric. Si volem fer activitats a la muntanya, aprofitem els matins! Ho detallem tot a continuació:
Previsió 5, 6 i 7 d’agost de 2022 – Tardes molt mogudes!
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Divendres, 5 agost 2022
Matí de sol, amb presència de grans nuvolades a partir del migdia, que donaran ruixats i tronades fortes a la majoria de racons del Pirineu i Prepirineu. Mapes que donen quantitats importants de pluja en poca estona i fenòmens localment severs, precaució! Temperatura fresca de nit i després de ploure, tot i que al migdia farà calor. Vent poc destacable, tot i les fortes ratxes de vent de la tempesta.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dissabte, 6 agost 2022
Mateixa situació que divendres, amb tronades de tarda que afectaran gran part del Pirineu i Prepirineu. Novament podran ser fortes. Si volem fer muntanya, haurem d'anar al matí. Temperatura similar a divendres. Vent poc destacable, tot i les fortes ratxes de vent de la tempesta.
PREVISIÓ PER AL DIA: Diumenge, 7 agost 2022
Després d'un matí de sol i boires, al migdia es tornen a disparar les nuvolades, que donaran tempesta ja al Pirineu axial cap a la 13.00 o 14.00h. Tarda molt moguda, amb tempestes a moltes zones, moltes d'elles fortes. Temperatura estable. Vent poc destacable, tot i les fortes ratxes de vent de la tempesta.
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Temps calcat per bona part de la setmana vinent.. Matins de sol, però les tardes seran ben mogudes i amb intenses tempestes. Els mapes continuen molt optimistes per anar apaivagant la greu sequera que patim.. Pluges que tot i que podran fer mal de forma local, seran molt benvingudes. Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
MeteoTrekking Days & PEUSA 2022. Coll de Pal - Berguedà
Dimecres, 17 agost 2022
Ja tornem a tenir una nova edició dels MeteoTrekking days de MeteoPirineus i Peusa, i en aquesta quarta proposta anem a una de les zones més emblemàtiques del Berguedà, la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les glaceres rocalloses dels Estanys ...
Comú d'Encamp
Estanys de Pessons
Glaceres Rocalloses, unes formidables llengües de gel que trobem arreu del Pirineu i que moltes vegades passen desapercebudes pel gran públic. Ens relaten un apassionant període fred fa uns 11.000 anys i avui les volem descobrir visitant-les als estanys de Pessons al comú d'Encamp, Andorra.

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Mata de Valencia des de MónNatura Pirineus (Pallars...
Pallars Sobirà
MónNatura Pirineus
La grandiositat de la Mata de Valencia, probablement una de les avetoses més extenses del Pirineu, ens ofereix gràcies a la seva frondositat un espectacle de verdor i foscor. Per descobrir-la proposem fer una gran circular que travessa bona part de la seva extensió, tot sortint d'un dels nostres racons preferits del Pallars, ...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.