BANNER PREVISIONS
Previsió 6 i 7 de juliol de 2022 - Dimecres de trons, resta de la setmana, més estable!
Dimecres tindrem potser una de les jornades més plujoses del que portem d'estiu meteorològic, amb alguns ruixats ja matiners i tronades abundants a la tarda, que regaran força gran part del Pirineu i Prepirineu. A partir de dijous torna la calma i la resta de la setmana tindrem sol i calor d'estiu sense excesos. Ho detallem tot a continuació:
Previsió 6 i 7 de juliol de 2022 – Dimecres de trons, resta de la setmana, més estable!
AUTOR: Albert de Gràcia
PREVISIÓ PER AL DIA: Dimecres, 6 juliol 2022
Arribaran ja de matí ruixats des del sud, alguns acompanyats de tronada, que podran afectar qualsevol indret. No sembla que siguin intensos, però localment, podran ser-ho. A la tarda aquestes tronades agafaran embranzida i seran extenses i fins i tot, intenses, precaució. Pinta que aquesta vegada podran deixar uns bons litres a moltes zones. Temperatura clarament més fresca, amb una jornada poc càlida. Vent girant a nord.
PREVISIÓ PER AL DIA: Dijous, 7 juliol 2022
Marxa la inestabilitat, deixant núvols de retenció al vessant nord del Pirineu i cel molt blau a la resta, donat que marxarà la pols en suspensió dels darrers dies. Puja la temperatura, però tindrem valors molt agradables. Vent fort de tramuntana, amb humitat molt baixa a tot el vessant sud del Pirineu, precaució amb els incendis!
AVANÇ PER ALS PROPERS DIES:
Tot el que resta de setmana estarà dominat pel sol, el cel blau i temperatura d'estiu molt a ratlla. Bons dies per gaudir de les activitats a l'aire lliure! Ho anirem seguint!
DESCÀRREGA GRATUÏTA:
ANUNCIO PREVISIONS
DESCOBREIX LA NOSTRA PROPERA EXPERIÈNCIA I RESERVA PLAÇA ABANS QUE S'ACABIN:
MeteoTrekking Days & PEUSA 2022. Coll de Pal - Berguedà
Dimecres, 17 agost 2022
Ja tornem a tenir una nova edició dels MeteoTrekking days de MeteoPirineus i Peusa, i en aquesta quarta proposta anem a una de les zones més emblemàtiques del Berguedà, la... [+INFO]
DESCOBREIX ELS NOSTRES ÚLTIMS REPORTATGES:
MeteoArticle: les glaceres rocalloses dels Estanys ...
Comú d'Encamp
Estanys de Pessons
Glaceres Rocalloses, unes formidables llengües de gel que trobem arreu del Pirineu i que moltes vegades passen desapercebudes pel gran públic. Ens relaten un apassionant període fred fa uns 11.000 anys i avui les volem descobrir visitant-les als estanys de Pessons al comú d'Encamp, Andorra.

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.

LES NOSTRES ÚLTIMES PROPOSTES DE DESCOBERTA:
Mata de Valencia des de MónNatura Pirineus (Pallars...
Pallars Sobirà
MónNatura Pirineus
La grandiositat de la Mata de Valencia, probablement una de les avetoses més extenses del Pirineu, ens ofereix gràcies a la seva frondositat un espectacle de verdor i foscor. Per descobrir-la proposem fer una gran circular que travessa bona part de la seva extensió, tot sortint d'un dels nostres racons preferits del Pallars, ...
DESCOBERTA: EXCURSIONISME

comparteix el nostre contingut a les teves xarxes.